reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja tez sie zdrzemnelam, spoko Future tez dzis nie mam sil jakos..
co do sterelizowania to wet mi mowil ostatnio (w lecznicy malych zwierzat jak bylam) ze sie to robi ok 3 mies PO :dry: Ja sie nie znam na tym... No i teraz i tak kasy ni mamy a to prawie 500zl :baffled:
Kurde nie wiem co robic, mlody kaszle mi !!!! :-( Niby zdrowy jest :confused::-( ...nie czaje...

reklama
wymarzlam sie na dworze, pogoda do doopy:dry:
larvunia ja bym dalej obstawiala alergie,
on cos dosaje na alergie? u nas i starszej testy nie wykazaly a na bank jest alergik
wiec bierze tabletki,

chlopaki w kapieli... mam czas dla siebie :-);-)
ciacho kurde ja nie wiem sama... Co mam zrobic z ta alergia kurde... Dwa razy juz robilismy testy i raz 160zl wydalam zeby miec pewnosc i co, nic nie wykryto :no2: :dry:
Nie wiem teraz czy go do przedszkola puszczac jutro :confused2:
No nic zobacze jaka noc bedzie.

I co ciacho pojechalas do rodzicow :confused:

larvunia nie pojechalismy rodzice wybyli z domu a siostra z mlodym wyladowali u lekarza dzisiaj wiec juz nie chcialam im glowy zawracac
nasza starsza miala 3 razy testy robione raz skorne 2 razy z krwi w roznym przedziale wiekowym i tez nic nie wyszlo a jest uczulona na pylki trawy, debu i na jakies grzyby,
i pewnie na cos jeszcze a jak jesienia liscie gnija, to dostaje taki niby katar ze nie ma ale splywa i tak kaszle ze omalo pluc nie wypluje a jak byla mloda to wlasnie o tej porze to miala takie ataki kaszlu ze jak gruzlik, wiec zawsze mialam pod reka claritine w syropie, wsumie podawalam jej tylko okresowo ale zawsze jej po tym przechodzi

ona ma takie sezonowe ataki kaszlu wiec mialam latwiej wyczaic co jest grane, wlasnie tak maj/czerwiec pyli sie trawa wiec jak jak raptownie zaczela mi kaszlec w domu to wiedzialam ze cos jej nie tak, pozniej wlasnie liscie gnija ona znowu zaczyna kaszlec jak gruzlik wiec wiedzialam ze jest uczulona na cos na jakiegos grzyba, plesn wlasnie pazdziernik/listopad to ma murowany kaszel nawet miesiac czasu a z czasem rozwija sie u niej zapalenie oskrzeli:-(
byla uczulona na zapach pelargoni, mialam kiedys na balkonie i jak ruszylam je reka od razu kaszlala

a fruciu moze byc uczulony na kurz, roztocza a na psia siersc mu robilas? a moze byc uczulony na chomiki tzn, na siersc, naskorek odchody, siano albo wiory, starsaz kaszlala jak mielismy swinie morka i myszoskoczka wiec oddalam

milego wieczoru laseczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HEJKA KOBITKI

ależ jest zimno... Nie odzywałam się ostatnio bo zabiegana jestem... Remont, zakupy... Eh, przeraża mnie ten miesiąc..

Nie nadrobie was bo naskrobałyście tyle że ho ho a padam na twarz... pewnie i tak nie zasnę no ale musze na allegro jeszcze pobuszowac...

BUZIOLE

reklama
czesc KAsia, buziole buziole
ciacho no dobra ale sama to stwierdzilas ze jest uczulona czy jak :confused: Dalej nie czaje... nie pisz na co uczulona tylko co robilas ze wiesz... poprostu sama z obserwacji :confused:
Nie wiem na co Fruciu uczulony jesli juz... w tych z krwi niby bylo na siersciuchy wszelakie i na kurz, ogolnie na te pospolite sprawy.

zanim zasnol kaszlal jak gruzlik :-( eehhh... az sie spocil :-(

spokojnej nocy kochane!

Do góry