reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aneteczka ja sobie nie ale mlodej fajna bluze za 4zl cena smieszna:-D i starszej tez cos tam
tzn. powiem tak spdziewalam sie naprawde czegos mega duzego a pomieszczenie owszem spore ale zeby bylo tego jakos mega duzo to w peweksie maja chyba wiecej :-p ale ogolnie mozna trafic cos fajnego

reklama
Witam z wieczora, wykąpane już Zuzia leży i baję ogląda a ja wcinam kolacyjkę...
Jutro wizyta po niej dam znać:-)
Madzia27- ja do Grochockiego od początku prywatnie, zadowolona jestem z niego:tak:
kroma cieszę się że z małym wporządku
larvunia mam nadzieję że ten niby antybiotyk Marcelkowi pomoże :tak:

Hej laseczki.
dziekuje, ze się tak interesujecie Helenką i moim snem zarazem. to bardzo mile. Helenka dała pospać cozywiście, ale dopiero od 2 w nocy. no ale do tego czasu i tak nie moglam sie nagadac z Dzekiem ;)
i inne takie szmery bajery haha.

dziś byłam na testach. no wyszlo mi wszystko to co mialam pare lat temu, na co się odczulałam, i nawet mam wiecej niz mialam. bo podochodzilo jeszcze kilka rzeczy...najgorsze jest to, ze doszła sierść kota. buuuuuuuuuuuuuuuu!!! narazie bedziemy rozszerzac testy, tzn dowiadywac sie na co konkretnie, na jakie drzewa, na jakie trawy. i lekarz mnie uspokoil, ze to, ze mi wykrylo siersc kota, to znaczy, ze jestem wrazliwa, ale nie znaczy, ze musze na to reagowac. wiec bedziemy przeprowadzac testy na kota tez. no przykro mi. moje burasy jeszcze o tym nie wiedza. nie powiedziłam im...
no ale generalnie jest cool. i w dodatku laski z rejestracji widzialy, ze jest duza kolejka i wyszly na poczekalnie i mowia: ta pani ma male dziecko, ma 7 tygodni, i musi szybko wracac do domu dac cyca, wiec teraz wchodzi ta Pani ;) ucieszylam sie, choc one dobrze wiedzą, ze ja nie karmie haha. ale to mile z ich strony.
o moim lekarzu nie mowie, bo jak weszlam do gabinetu, to sie z nim chichralam jakby byl moim najlepszym kuplem. pytam jakie plany z moim leczeniem, a on mowi, ze bedziemy sie jeszcze spotykac wiele lat ;/ i zartowal sobie co chwile. ale ja mu jestem porostu wdzieczna, ze tak mnie przeprowadzil rpzez chorobę i Helusia moja mała jest zdrowa. to dzieki niemu, bo jak wiecie, w ciazy zmieniałam lekarza, bo mi tamten nie odpowiadał. aha....... Larvunia to raczej do Ciebie! ostatnio wzielam karty od szwankowskiej, od początku mojego leczenia, i moje zdjecia RTG, dalam mojemu lekarzowi, zeby sie zapoznal z historią choroby i wiecie co. powiedzial, ze na ostatnim zdjeciu ze stycznia 2010 jest, ze mam w jednym plucu jakies plamiste zacienienie czy cos takiego. a ona (ta twoja dr) powiedziala mi po tym ostatnim zdjeciu, ze wszystko okej. moj mi kazal koniecznie zrobic zdjecie. kto wie, czy helenka nie bylaby dotleniona. wrrrrr

Larvuś - co do małego, to strasznie wspołczuje, bo wiem co to znaczy. okropny szczekajacy kaszel. ja dostawalam atrovent na zapalenie krtani. do nebulizacji. jak bylam mlodsza...
ah sie rozpisałam.

love

LARVUNIU zdrówka dla Marcelka! My jak raz nam kacper sie na zapalenie krtani rozchorował to kupiliśmy inhalator... Od tamtej pory jak tylko zacznie kaszlac to chwila inhalacji solą fizjologiczną 2-3razy dziennie i po 2dniach nie ma kaszlu, i od tamtej pory (tak ponad rok mamy inhalator) mieliśmy tylko raz antybiotyk. Bactrim powinien mu pomóc, Kacprowi zawsze pomagał, a zyrtek jest chyba na alergie właśnie nie? Oby mu pomogło...

CIACHO domyślam sie że gdzieś w centrum mieszkasz że pod bułkami wysiadłaś... to faktycznie kawał drogi... Ja jeden taki długaśny spacer w swoim wykonaniu pamiętam... W 5mieś ciąży spod tesco na giełde, potem 2godz na placu giełdy i później znowu pod tesco na pieszo... Oj wtedy przegięłam...

KROMA fajnie ża mały ma zdrowe nóżki

PR współczuje jelitówki

Future ales sie rozpisala ;-)
ZDROWKA! Kurde a cos czulas ze jest kiepsko co nie z ta Twoja alergia :dry: wspolczuje! Szkoda ze on od 5 roku zycia przyjmuje, przenioslabym si e do niego z checia... a moglas spytac czy wyjatku nei zrobi ;-)

KasiaF my inhalujemy sie CODZIENNIE od listopada... :dry: jak nie sama sola to tym sterydem...eehhh... Z tego co wiem, to na krtan inhalacje same w sobie nie pomagaja wyleczyc tylko ulatwiaja leczenie.

Megi, Kroma, MAdzia dzieki :*

jejku dopiero wstalam, ide dalej spac ;-)
DOBRANOC

Ja LARVUNIU nie mówię że leczą krtań tylko że my właśnie zawczasu stosujemy je i jakoś się trzymamy.. Szkoda ż emały tak się męczy
FUTURE fajnie że masz takiego dobrego lekarza... Ja też na początku z Kacprem chodziłam do jakiejś na towarową... Teraz zmieniliśmy i kobieta mimo że nie robi sympatycznego wrażenia to jest naprawde konkretna i nigdy nie mieliśmy z nią problemu...
Obyś jednak nie była uczulona na koty :-)

PR współczuję wam tej jelitówki, mam nadzieję że Amelka już lepiej, zdrówka dla was:tak:

ciacho podziwiam cię za ten "spacer":-D i narobiłaś mi ochoty na bułkę z pieczarkami :))))))

dziewczyny ja zmykam bo padnięta jjestem, dobrej nocki, jutro rano idziemy na basen ale postaram się zajrzeć i wypić z wami kawkę:-)

dobranoc.

czesc
ja na chwilke, jade do g-wa, wiec mnie nie bedzie ;-)
co byscie sie nie martwily ;-)
zapomnialam wczoraj skierowanie wziasc kurna na kal, wiec musze to dzis zalatwic :dry:
moj kurna nie ma czasu sie wyrwac z pracy a wyniki do 12.00 sie zanosi tylko bbuuuu,... no nic u tesciowej posiedze dzis ;-) Fajnie bo juz na dzialeczce pomieszkuja sobie, wiec i pies sie wybiegai mlody pospaceruje na powietrzu ;-)

Milego dnia kochane!

Future mezulko tesknil za Wami :confused::-)
KasiaF widzialam fotki, sa extra :tak: Masz przystojniaka z synka ;-)
Martuchaa ale masz fajnie z basenem, powiedz chodzisz prywatnie sobie czy jakos inaczej i czy sa dla malych szkrabow jakies grupy uczace plywac, moze wiesz, moze slyszalas przypadkiem jak chodzisz na basen :confused: Chcialabym mlodego zapisac na cos...na necie nic nie ma napisanego tylko ze grupy niby od 5 lat dzieci przyjmuje. Ale moze nie wszystko napisali tam... Milego pluskania sie ;-)

reklama
Do góry