reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future ale Mi narobiłaś ochoty na buraczki, ale nie chce Mi się iść do sklepu a poza tym młody jeszcze śpi (a niech śpi) przynajmniej ogarnęłam chatę w spokoju i obiad nastawiałam i się dusi .. Dzisiaj na spróbowanie Pomysł na chłopski garnek zobaczymy jak to smakuje, pachnie ładnie ... ;-)
Po obiedzie na jakiś spacer wyskoczymy i zrzucimy zjedzone kalorie :tak: :-p no co w ciąży też trzeba o siebie dbać a nie się obżerać, siedzieć i czekać aż się wszystko odłoży na boczki itp ;-)
Lana fajna ramka, szczęście masz faktycznie do wygrywania tych różnych rzeczy ...

No a co do sandałków no to Ja też właśnie muszę młodemu coś kupić bo ciepło i się męczy w tych półbutach, no i sobie i mężowi też coś trzeba sprawić może w środę jak będziemy w Świebodzinie to coś wylukamy .... ;-)

reklama
a ja mam butów aż do następnej wiosny, Olce kupiłam w promocji po 2 funty, w sumie mam parę za dużych sandałków, jedne mam na styk. Wystarczy jej. A ja mam buty z przed 4 lat i prawie nie zniszczone, bo jak zaszłam to na obcasie nie chodziłam i w sumie tylko adidasy i trampki. Kupiłabym sobie coś ale żal mi tych starych, i chyba w nich nie pochodzę za często, bo jakoś się potykam na obcasie i chodzę jak bociek:)

dziś założyłam rybaczki i wiocha, takie mam siniaki i żylaki, jejku niech już będzie następny poniedziałek, che je raz na dobre zlikwidować, bo oszaleję,

Ja zawsze mam jakiś taki słownik urozmaicony i strasznie przekręcam słowa, dlatego nigdy bym książki nie napisała :)

Future i Lavrunia
- jak wy to robicie że wam się chce sprzątać, ja nawet nie wiem jak się zabrać za sprzątanie, bo mam taki syfilizm, że go nie idzie ogarnąć, ja mam chyba bałaganiarstwo w genach po mamie.

młody zasnął ufff

ja dzisiaj 2 pralki prania:dry: poscielm dziecikom wypralam:-) no ale u mnie gorzej z chowaniem na polki czeka az nabierze mocy urzedowej:-D:-D
zaraz idemy se na plac zabaw:-D:-D

Kroma Ty to faktycznie masz teksty, pośmiać się czasami można ;-) ciasteczko udanego wypadu na plac zabaw :-)
A my właśnie po obiadu, powiem wam że nawet to dobre jest tylko trochę pikantne no ale od czasu do czasu można coś takiego zjeść a jutro zrobię naleśniki z serem i dżemem albo gofry na obiad :-) już się doczekać nie mogę, sobie chęci narobiłam hihi

Kroma mi sie nie chce sprzatac, ale za miesiac musze oddac prace mgr, a mam dopiero pierwszy rozdzial. i tak mi sie nie chce do niej usiaść, że robię wszystko inne. sprzątam, prasuję. pomylam podłogi. ochajtnęłam całą lazienke i ubikacje (a mam dwie ;)) wiec... praca sama sie nie napisze, wiem, mialam dziś usiąść. moze jeszcze usiądę.mała śpi w wózku poki co...aler teraz mi sie nie chce!

Mycha, ty nie zrzucaj nic, zadnych kalorii, bo dzidzia bedzie taka chyba jak moja Helenka. Teraz wiem, ze trzeba troche przytyc w ciąży, zeby dzidzia urodła. haha. zarcik taki. chociaż...moze coś w tym jest.
pycha a co do buraczków, to trzeba samemu zrobić latem, to sie pozniej ma w spiżarni ;))))
ale za to Mycha mi narobilas ochtoty na nalesniki, chyba dzisiaj zrobie n akolacje. ale juz mam na nie ochote. a mialam sie odchudzac...bo przeciez wesele ;*

Future Ja się nie odchudzam rzecz jasna, ale wiesz jak po obiadku się wychodzi na spacerek to samo z siebie się tak dzieję, że parę tam kalorii się spali ;-) no co do buraczków to robiłam ale jakoś mało i teraz trzeba kupować, ale na następną zimę narobię tyle że sama będę miała ich dosyć hihi ... a na naleśniki już sama sobie chęci narobiłam a dopiero jutro będę robić wytrzymam bo tak się obiadem najadłam, że chyba już dzisiaj nic w siebie nie wcisnę a najlepsze że mało co obiadu zjadłam a się napchałam jakoś tak, już chyba przez te wymioty i brak apetytu żołądek się trochę skurczył no ale oczywiście jem śniadania, obiady, kolacje wiem że dzidzia musi w końcu mieć z czego rosnąć ;-):-)

Future hahah ja przytylam sporo i jeszcze wiecej mi zostalo;p
ale Julka nie mala byla. bo 4150 wazyla.. weic moze moze;p
chco znam dziewczyny ktore chude jak patyczki brzuszek nie wielki taki jak po najedzeniu sie a 4 kg dziecaczki rodzily;p
wiec to chyba nie regula ale zeby sie odchudzac to nie:)

w M-czu jest jedna laska ktora je same zielsko i pije wode mineralna bo ona sie odchudza bo nie chce przytyc w ciazy. do 7 miesiaca przytyla 4 kg a jej dziecko w 7 miesiacu wazylo niecaly kg. dla mnie brak slow.

Kroma ja ciebie na obcasie nie wyobrazam sobei ale jakby cie zobaczyla to bym pewnie zdanie zmienila;p no i teksty jak teksty.
buzia cie nie bolala po spotkaniu;p hehehe

Witam

My teraz w domu odpoczywamy.
Poszliśmy na spacer, Młody pochodził naprawde sporo, aż sama się zdziwiłam, że tyle jest w stanie przejść. Na koniec trochę już marudził, ale obiecałam , że jak wrócimy puszczę mu baję. Teraz ogląda i zajada chrupki.

M dziś w delegacje wyjechał i tak nam pusto.

Mycha- jeszcze wymiotujesz?długo, mnie w sumie 4,5 m-ca męczyły

Ja tam w ciąży sporo przytyłam, chyba z 17-18 kg i jeszcze trochę z tego zostało:zawstydzona/y:ale idzie lato więc jakoś sobie z tym, mam nadzieję poradzę.

Kroma- może ząbek mu idzie i dlatego gorączkuje

Ostatnia edycja:
reklama
KLEKAJCIE NARODY POPRASOWALAM W KONCU WSZYSTKO! :-D jupiiiii :-D:-D:-D
prosze o odznaczenie teraz ;-):-)
od 11.00 do teraz.... masakra jakas.... nigdy wiecej :baffled::sorry2: (z przerwa na obiad)

Future ja tez robie zawsze wsyzstko inne zeby tylko nie prasowac :sorry2: Zbieram sie zawsze pare dni psychicznie zanim wezme sie za wszystko... no ale sie udalo :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry