reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry:-)
wyczekuje mojego kochanego moze bedzie na skype :-)i tak prawie kazdego dnia:-)
ja w ciazy przytylam 25kg dawid urodzil sie z waga 4200 :)ale musialam sie pilnowac co do jedzenia zeby za duzo nie przytyc bo mi lekarka zakazala,tzn nie odmawialam sobie ale z umiarem trzeba bylo:-)
ja mam zamiar wtym roku porobic zapasy na zime buraczki ogorki musy z jablek kompoty,zanim moj wyjechal zawiozlam do mmay wszytskie sloiki a teraz wyczekuje sezonu :)heheh mama bedzie mi pomagac bo ja jeszcze nie umiem :)
milego dnia kochaniutkie

bry... dzis mam dzien lenia a co :-D
kto sie przylacza ;-)

edit:
oj Future szkoda... kurde. No jak cos wykombinujesz to daj znac, ja w domku ciagle jakby co :*

ja nie mam auta, ale jak Ty masz...to też zapraszam.
mam już coś dla Michalinki ;)

moja sie obudzla, dostała czkawke, najadla, dostała czkawke i czka dalej...
zabieram sie za pisanie pracy mgr, bo nie zdązę!
milego dnia dziewczynki ;*

Ciacho hello
Future jak ja mam przyjechac jak Ty piszesz prace, bede zawadzac, jak skonczysz to daj znac :tak:;-) Jak ja zdaze jeszcze przed rozpakowaniem sie to przyjade ja auto mam non stop pod domem, gorzej z paliwem, ale do Ciebie "rzut beretem" wiec nasikam a przyjade :-D Kiedy konczysz pisac te prace :confused:

jeszcze dobrze nie zaczelam cholera. i tak mi sie nie chce zabrac. mam dopiero 1 rozdzial, a musze oddac do 20 czerwca. a sie jeszcze z promotorką nie widzialam, bo sie hesia urodziła i...tak wyszlo.

Future ho ho ho to sie spiesz ;-)
nie zawracam gitary wiec, jak bedziesz chciala odskoczni od pisania to wiesz gdzie mnie szukac ;-)

...ide do wanny....:cool2:

Dzień dobry, ale Mnie coś głowa od rana boli :-( a i mam takie zawroty głowy, że o ściany się obijam nie wiem co się dzieje ....
Tak poza tym też mam lenia więc larvunia przyłączam się do Ciebie ;-), dzięki za pozdrowienia od katgen ...
Miłego przedpołudnia życzę :-)

reklama
hello.

na sweetdealu jest dziś wejście do gofika po 10 zeta na cały dzien i free dla opiekuna, wzięłam trzy na takie zimniejsze dni cobyśmy się nie nudzili:-p;-)

właśnie piję kawkę bo na 11 na spininng a po tym na basen popływać:-)

Do góry