reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma a moze cos tam kopie;p biedny Arus :( oby szybko mu przeszlo zdrowka
martucha- tez kupialm teraz 5 a co zabiore kiedys baratowa z chrzesniakiem;p tylko kiedy mi przyjdzieten mail zwrotny bo ja jestem dziewica w tych sprawach;p

Ostatnia edycja:
reklama
Mycha zdroiwka!
Moze sie przespij troszke, powinno ulzyc, mi sen pomaga...

PR przyjdzie przyjdzie nie cykaj ;-)

kroma ZDROWKA dla synka!

ciacho jak moj bedzie pracowal w sobote to przyjade z nim do g-wa i sie moze spotkamy, al e puki co nic nie obiecuje ;-)

ania potwierdzenie ze kupilas juz na pewno dostalas a sam vouger do druku przyjdzie jak sie oferta skonczy czyli wieczorem:-)
larvunia o fajnie byloby ale nie zapeszam:-D
kroma zdrowka dla mlodego wspolczuje
mycha tobie tez wspolczuje bolu glowy mnie w ciazach glowa nie bolala ja nawet kataru w ciazy nie mialam-nie chorowalam ale ja mam taka odporonosc:-):-D

Larvunia, ciasteczko dzięki ... chwilę się zdrzemnęłam jak młodego kładłam, jak wstałam to było ok., ale teraz znowu boli już mam dość ... a jeszcze dzisiaj na 18 na śmieszną próbę do bierzmowania, nie wiem na jaką cholerę tam świadkowie są potrzebni - bo świadek faktycznie ma tyle do roboty na bierzmowaniu że aż na próby musi jeździć - śmiechu warte.......
Kroma zdrówka dla synka ..

a ja za odkurzanie sie biore bo wczoraj sobie odpuscilam, obiad musze zrobic
mycha no czego ci ksieza nie wymysla:baffled: chyba im sie nudzi

Hejo laski...wrócilam z miasta uff jak gorąco! ledwo do domu żywa weszlam zaraz woda w rękę i piiiiić, trochę pochodzilam, odwiedziny u Mychy zaliczone, targ zaliczyłam, okularki odebrałam (tylko mam głupie odczucie że widzę za mgłą literki też )może muszą oczy się przyzwyczaić, pani u optyka tak powiedziała że tak z pół godziny mogę mieć takie wrażenie nim oczy się przyzwyczają masakra nic nie widzę jak czytam:no: No i otworzyli u nas PEPCO oczywiście musiałam wejść zobaczyć a ludzi?!! fajne rzeczy mają;-)
Ziemniaczki się gotują młode kupiłam do tego z koperkiem, jajo ale nie dostałam nigdzie po drodze groszku z marchewką a miałam apetyt:dry: już głodna jestem:tak:

i my zaliczylysmy 3 godzinny spacerek i pepco tez.
julka ma nowe butki;p
duzo fajnych rzeczy. chcoiaz cos w miedzyrzeczu z sensem powstalo;p

reklama
a ja lubię pepco, bo tanio jest i jak coś to zawsze można coś wybrać na prezent :)
ja o dziw też sprzątałam.
Młody śpi i młoda tez
ja poćwiczyłam 40 min.

Do góry