reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko no nie poznalam cie. fajna zmiana;p

ja bylam dzis na szczepieniu z Julka.
zmartwilam sie etraz bo Julka chwytala sie za raczke i plakala.. jak dotknelam w okolicy uklucia zaczela plakac. czyli raczka ja boli i ma 37.1 mam nadzieje ze ta raczka to tylko tak obolala po szczpeiniu i ze nic wiecej sie nei dzieje. a julka sama w sobie teraz dopiero zrobila sie marudna tuli sie ciagle, poplakuje. podalam jej viburcol i patrze co sie dzieje. za moment ide ja kapac.

katgen hello;p

ciacho REWELKA :-) zostaw tak :tak::-)
Spac nie ide, napisalas ze zmeczona jestes i myslalam ze spadasz juz...
Daffi obserwuj Juleczke :tak:

Ja ide z psem :sorry2: Obiecalam mojemu ze tym razem wieczorem ja wyjde....
A moje dwa trolle sie kapia ;-)

mi tez sie podoba :-D zaraz spadam bo trzeba pranie na polki wsadzic:growl:
daffi raczka na pewno po szczepieniu boli moze jej nawet spuchnac, juz nie pamietam ale chyba mlodej spuchlo i twarde sie zrobilo w miejscu szczepienia i taki odczyn jakby sie zrobil ale po paru dniach zeszlo
milego wieczoru dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam

Ja tylko na chwilę, bo czasu dziś brak.

Kroma- zdrówka dla małego przystojniaka

Daffi- mojemu kiedyś po szczepieniu nóżki tak spuchły , że kroka nie mógł zrobić, jak próbował upadał, płakał, gorączkował, pojechaliśmy do przychodni, kazała na nóżki okłady dawać i przeciwbólowy dać.

Niuśka- nie chwaliłaś się, że pracujesz, uchyl rąbka tejemnicy:-p

Katgen- witaj, dawno Cie nie było, wpadaj czasem. Ja w tygodniu tez za dużo czasu na bb nie mam, ale w weekendy i wieczorkiem coś skrobne.

ciasteczko- fajny avatar

Kupiłam 3 vouchery do gofika,jak będzie zimniej to zamiast kisić się w domu pójdziemy,a cena naprawdę okazyjna. Zastanawiam się czy jeszcze z 3 nie dokupić.
Ciepło się robi, jutro może z młodym do daichmana podjadę i zobaczę czy jakiś sandałków nie ma, bo w adidaskach pewnie mu gorąco.

Dobry wieczor laski
wpadlam tylko powiedziec ze jestem w domku:-)
wrocilismy po 18 dzis i musialam nas wypakowac,zrobilam juz pranko okapalam sie i teraz juz w wyrku jestem a rano do szkoly takze znowu czasu brak...:tak:
obejrzelam tylko fotki fajnie ze spotkanie udane super !!!
ciacho a ty bylas bo cie nie widze na fotkach hmm...:baffled:

Dobranoc wszytskim odezwe sie jak znajde czas buzka :-):-)

reklama
mam nadzieje ze przejdzie. kiedys julke tak zaszczepili ze miala cala roczke w guzkach i siniakach. tym razem ich nie ma obrzeku nei widac a boli ja bardzo. i na lewym boku chciala spac to plakala bardzo. jak z przychoni szlismy musialam ja trzymac za raczke bo nozka robila sie jej bezwaldna i przewracala sie.
mama ndzieje ze jutro bedzie juz ok.

Do góry