reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej wieczornie, ja dziś zaliczyłam jeszcze oprócz basenu i spinningu platformę wibracyjną i limfodrmaz czy jakoś tak. a później zjadłam w pracy 3 liony i ciacha ehhhh nie mogę się powstrzymać:dry:

idę książkę poczytać i spać bo zmęczona jestem.
dobrej nocki dziewczyny przepraszam że nie odpisuję każdej ale siły mi brak:baffled:

reklama
hej!
kroma u nas tez jest nowe pepco w gorzo, dzisiaj akurat byłam, tam kolo lidla i rozmana. nie wiem jaka to ulica...mickiewicza chyba. nic nie kupilam, bo w rosmanie wydalam prawie 2 stówy wiec...
i sluchajcie, założyłam mojej stokrotce biale bodziaki, brązowe spodenki, i bialy sweterek i spotkalam troche ludzi, i 3 osobuy powiedzialy, ze to śliczny chłopczyk buuuuuuuu. przeciez widać, ze to śliczna dziewczynka. ... jak jej to kiedys opowiem, to padnie ze śmiechu.

Larvunia, jestesmy umowione. Masz we mnie wsparcie...we wszystkim. nawet jak zaczniesz rodzić, to daj sms, jak bede miala jak, to Cie zawioze ;* i nawet mogę z Tobą rodzić.

co do bioderke, to wizyta trwala 3 minuty i gosc skasowal 8 dych...ale warto bylo to usłyszec: WSZYSTKO W PORZĄDKU, KONTROLA ZA 3 MIESIĄCE!!! takie słowa cieszą najbardziej. nawet te wydane pieniądze tak nie bolą. chociaż też bym chciala zarobić 80 zl w 3 minuty. zrobil usg, powiedzial, ze nie ma powodów do niepokoju. a jak ja zapytałam czy moze jakis masaż, to powiedziął, ze zdrowych dzieci nie trzeba masowac.
nawet nie wiecie jak sie ciesze... i po co bylo to straszenie w szpitalu? to latanie po lekarzach. najpierw nastraszyli ze do neurologa, neurolog powiedzial, ze okej, pozniej okulista, to samo, teraz ortopeda. w miedzyczasie latalam do pediatry jak durna. a sie okazuje, ze wszystko okej. nazwali ją wcześniaczką tylko ze względu na niską wagę urodzeniową, bo normalnie z tygodni byla donoszona. normalnie cyrki. no ale moze tak profilaktycznie. nie wiem sama.

a moja dzis nawet w krótkim rękawku byla, bo jej ściągnełam sweterek na dworze. 27 stopni pokazywało u mnie w samochodzie. uwielbiam ciepełko.

oj ide powoli spaciutać...
jeszcze tylko posprzątam na biurku, bo mi klawiatura znika ;***

dzien dobry:-)
future ciesze sie ze wszystko gra,
heheh u mnie tez gadali ze dziewczynka ja tez sie dziwilam bo przeciez z daleka widac ze to chlopiec:-)
martucha kurcze ale ty masz zapal do cwiczen :-)bravo dla ciebie:-)
lana mam nadzieje ze ju julki to tylko przejsciowe i napewno bedzie lepiej
katgen fajnie ze masz prace w koncu wyrwalas sie zdomku,no i z kaska lepiej :)ciesze sie :)
ja wczoraj kupila daw w komisie sandalki nike za 23 zl jak nowe:-)szukalam tanich takich do piasku za blok bo tych profiltycznych szkoda mi zreszta tez nie malo kosztuja,a za taka cene to nawet w chinskim nie dostane tak tanio:-)
larvunia przygotowana juz jestes na przyjdzie michalinki?
milego dnia i wstawac bo kawke serwuje...ktora sie napije ze mna?:-)

No to się i Ja witam :-) hello marzenka ;-) dzisiaj czuję się o niebo lepiej, głowa odpukać nie boli i to najważniejsze ...
Lana mam nadzieję, że Julka już dziś dobrze będzie się czuła i że rączka nie będzie bolała ...
Katgen fajnie, że pracujesz i jesteś zadowolona, no i niestety coś za coś jak już się pracuje to się ma mało czasu na wszystko ale jak widać dajesz radę ;-)
Kroma jak tam synek??
Future to super że bioderka ok i że wszystko też w porządku i oby tak dalej ... :-)

Tym którym nie odpisałam to sorki, no i pobudkaaaaaaaaaaaaaaa śpiochy ;-) :-)

mycha obys dzis miala luz od bolu glowy :-)
kurde ciezko na sercu tak jak pomysle ze sa ranni w afg,tymbardziej ze moj jest tam to strach ogromny...niby niepowinnam sie przejmowac bo to nie moj maz ale sercem jestem z nimi i tez to przezywam...

A no wcale się nie dziwię, nie można być obojętnym na czyjeś życie nawet jeśli to nie Twój Mąż, a skoro on tam jest to jakoś to przeżywasz jak kogoś zranią no ale trzeba być dobrej myśli, czas leci już chyba miesiąc jak Twojego nie ma, nie?
Ja tam nikogo nie mam, ale jak usłyszę że ktoś zginął albo jest ranny to aż ciarki Mi przechodzą i jakiś smutek poniekąd odczuwam ... :-(

czesc laseczki
daffi mam nadzieje ze juz z julka lepiej
mycha dobrze ze glowa nie boli a ty pewnei na wachania cisnienei tak regujesz...
future a wiesz dlaczego mysleli ze to chlopiec, bo mlodej zalozylas brazowe spodenki:sorry2:
wsumie kolor dla chlopcow tych najmlodszych zarezerwowany, co inne jakby bylya jakies kwiatki itp. ja sie nieraz pytam czy chlopiec czy dziewczynka bo jak ubrane w unisex to latwo o wtope:-D:-D

dzien doberek

dzis wstalam sama, zdziwiona ze juz 7,30 a ja nie zostalam obudzona, lece do pokoju synka a n smacznie spi... wstal pare min pozniej, pies dreptanimem go zbudzil :sorry2: Ale mial spanie i ja czuje sie wyspana :-)

Future :***
Daffi jak Juleczka dzis
Martucha podziwiam, naprawde... podziwiam :tak:
madzia nie ma to jak w domu co nie ;-)
marzenko, mycha, hello
a gdzie ciacho :confused:;-)

reklama
Do góry