reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Wlasnie wrociłam ze spotkania było BOOOOOOSSSSSKKKOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

A moja Izka, też z 2.10.2008r.:)

Katgen o kurcze, to mamy rówieśników w 100% :) Jeszczemoże godzina sie zgadza ;-) wstaw sówaczki jakieś :-)

To co porabiałyście na spotkanku? Zaraz reszta pewnie sie pojawi, czekam na fotki

Musze wstawic suwaczki ale to moze w poniedziałek, bo jutro na komunie wiec caly dzien nie bedzie nas w domku.
A na spotkaniu gadalysmy i gadąłysmy, jadłysmy kiełbasy i mięsko z grilla;)
A potem:) Same niespodzianki!
Larvunia Biedna nie mogła odpalic autka :oo: no ale wszystko dobrze sie skończylo
Beti bedzie miala chyba z milion fotek i to na nią czekamy;)
Papa ja uciekam do Izulki

hejo hej:-)

było mega super!!!!:-):-):-):-)
ja już też doma,posprzątaliśmy, poszliśmy jeszcze na pomost i do domku:-)
zaraz ściągne fotki:-):-)

witam:-Dwlasnie nakarmilam dawidka,wypil cala butle.nadrabia zaleglosci:-D
spotkanie uwazam za udane:-Dfajnie bylo:-Ddomyslam sie ze jak bysmy byly same bez dzieci to juz na maksa bylaby imprezka:szok::-D
larvunia dojechalas juz do domku?
beti ja poprosze o zdjecia na wp:-D
katgen a ty wogule bywasz w sw?jak tam to wpadaj do mnie na spacerek z maluszkami:-)jak masz gg to podaj lub dane na nk:-)

dobra ja tez juz jestem,myslalam ze bede pierwsza hehe

bylo superrr.....musimy to powtorzyc...:tak::tak:

larvunia dojechalas jak maz dal popalic???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Beti dawaj foty....:tak::tak::tak:dzieki za pomoc w sprzataniu :tak:

Katgen mam twoj talerz :tak::tak: i kubek :tak::tak:o ile to twoje...

beti larvunia do mnie pisala czy juz w domku jestesmy czy dalej sie bawimy
jak mozesz to wez jej napisz smska bo ja mam problem z wyslaniem i nie moge cos wyslac...wrr...:wściekła/y::wściekła/y: cos mi komorka szwankuje...jak mozesz to daj jej znac oki??

zdjecia super
ale smiesznie wyszlam :-D:-D

mezus wlasnie poszedl oddac kluczyki i wypic browar z koleszka :tak::tak:w podziece :tak:

reklama
Do góry