reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Oglądałam galerie własnie ale mam pingla ze nas nie było z Wami.Dzieciaki boskie,mamuśki piekne a chałupa wypasiona.:-):-):-)

reklama
Dobra to juz wszystkie rozpoznałam.Beti Twoja chuda tez była ???:-):-):-)A gdzie jej fota tez dzieciak nie???:-D:-D:-Dprzepraszam panna

była Chuda i była Pati:-)
Chuda siedziała krótko, wpadła coś zjeść po kąpieli:-)
A Pati z Patrykiem przyjechali na końcu:-)

hello laski
wpadlam na chwile
DZIEKI ZA TEN WYPAD kochane!
super mi sie z Wami siedzialo i gadulilo, jestescie super i ciesze sie na maxa ze sie spotkalysmy :tak::-D
mezulek wkurzony byl na to ze musial sie wyrywac z pracy, ale ogolnie jest oki, pomarudzil, powyzywal od blondynek i mu przeszlo, choc to nie moja wina ze mamy zlom a nie samochod :dry: teraz siedzi i sie ze mnie nabija :sorry2:

jeszcze raz dzieki za wspolne spotkanie zakochalam sie w waszych dzieciaczkach i Wiem teraz ktora to ktora ;-):-)

beti szukaj admina i pros o zamkniete te foty zeby byly bede wdzieczna, a ja lece juz szykowac sie na jutro o 4 wstaje z mezulkiem...

3majcie sie kochane

ps nie moge przezyc ze spotkanie sie mega super udalo nam :tak:
beti foty extra!!!

ja foty ze swojego aparatu powrzucac w poniedzialek albo w niedziele wieczorkiem... nie beda piekne jak beti, ale uwiecznilo nas :-)

lece sie szykowac paaaaaaaaaaaa

reklama
larvunia marcelek to slodziutki jest jeszcze lepszy fajniutki niz na zdjeciach:-)
a dawidek tak mi padl ze az jestem zdziwiona i zadowolona:-)bo wkoncu na spokojnie moge posiedziec na necie:-)
kochane wiecie co ale jakos mi lepiej po naszym spotkanku:-Dmoze dlatego ze juz dawno nie mialam takiego wypadu:-)
a pomyslalyscie co to by bylo gdybysmy byly same bez dzieci:-D ulllala ale by sie dzialo:-D
madzia moj nic nie gadal,
a dawidek przespal cala droge spokojnie bez problemow,.chyba te swierze powietrze dobrze mu zrobilo:-)
a tak wogule to mnie muszki nie pogryzly malego tez a ledwo damianek posiedzial znami i juz go pozarly hehehhe
befatka zaluj ze cie nie bylo,ale mam nadziejje ze na nasteonym spotkaniu bedziesz?bo chyba raczej bedzie nastepne co nie:-D
beti poprosze o zdjecia na wp ok?
jezyk aty gdzie sie podziewasz?
ide ogarnac mieszkanko zeby jutro miec luz buziaki
wpadne przed snem:-)
fajne babki z was :-p

Do góry