reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia a ja bede wgorzowie 30 maja,bo moja chrzesniaczka ma roczek i bede tam raczej caly dzionek:-)

no kochana jak bedziesz 30 to przed ta data sie przypomnij to cos moze sie urwiesz co?? na chwilke chociaz ;-) ja tez postaram sie byc w tedy w gorzowie...
magda a soamochod juz oki, no jak mezulo mowil akumulator...

reklama
Hejka
Larvunia -wejdz w ustawienia-twój profil i pod znajomymi po prawej stronie nalezy do grup.Najprawdopodobniej bedziesz musiała suwakiem zjechac w dół.
A widzicie foty które dodałam??Bo ja tam widze tylko 1zdjecie co beti wrzuciła jest jako avatar i moje.
Katgen -przybita bo sie z moim pokłuciałam troche wkurza mnie koles tzn juz jest dobrze. No i mnie choróbsko znowu jakies bierze.:wściekła/y::wściekła/y:
Madzia -Dziekuje. Uzywam PhotoScape, dawaj kawałek tego pieknego torcika

befatka ja widze 4 foty dodalas... thx za instrukcje ;-)
a pytanie czy my tylko to widzimy czy z zewnatrz tez ludziska te foty??

A i jeszcze chciałąm dodac ze tj. pisała Larvunia to najlepiej by było jakby nam poprostu admin przeniósł wątek GALERIA do jakiegos działu zamknietego gdzie był by link i osobu upowaznione miały by wjazd

hejo:-)
u mnie tez po gościach:-)
teraz z męzulem drineczka sączymy:-):-)
Befatka nie usuwaj tych zdjęć
Larvunia tylko my je widzimy, nikt z zewnątrz, tylko te osoby , które są zaproszone
Madzia dawaj torta:-)
Kasia dziekujemy za życzonka:-)

tam pod spodem nasza adminka napisała jak fotki wstawić, ale ja wykorzystałam wszystkie dostępne linki z żaby i ni czorta mi nie wychodzi:baffled:

Beti nie kumam ??Nie mozesz wstawic fotek takich jak ja wstawiłam-(nie da sie ich powiekszyc) czy w innym formacie próbujesz??

Hello,jestem a ja bede saczyc browca :tak::tak:

ja widze wszystkie fotki tylko male....dziwna ta galeria
:baffled:

reklama
ja tez próbowałam z fotosika kody wstawiac i nic
ale mnie Izka wnerwia....od półtorej godziny wojuje w lóżeczku nie chce jesc i nie chce spac. a ja padam juz tak z nóg. ide chyba zaraz spac
edit jak Izka raczy zasnac

Ostatnia edycja:
Do góry