reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no właśnie ja też próbuje z tego programu co Bestyjka mi tam odpowiedziała, ale coś nie mogę
jak napisałąm pierwszy raz o utajnienie tej galerii to odpisała mi tak:

Witaj,
mozecie założyć sobie grupę społecznościową tylko na zaproszenie i tam umieszczać zdjecia.
Nikt z poza waszej grupy nie bedzie ich widział.

Grupę sięzakłada wchodzać na górze głownej strony forum w społeczności i grupy społecznościowe.

Jeśli miałybyście jakiś problem dajcie znac to wam ją założe , wtedy też poproszę o listę dokładnie wypisanych ników dziewczyn które maja mieć dostęp.

Grafika grupy jest trochę inna niż na forum. Nie widać podpisów.
Pozdrawiam

to chyba tej co założyłam i mamy fotki nie można:confused:
ja już nic nie rozumiem,wchodzą tam tylko z albumu, ale jak włoże wszystkie nasze ze spotkania do albumu to znajomi i tak beda widziec, a nam chodzi o to zeby to byla tylko nasza

larvunia fajne foto :tak::tak:....
a na gieldzie jak tam zalatwiliscie wszystko??

Beti masz jeszcze jakies nasze foto?? moze na maila cos wyslesz mi co??
:confused:

ja to mam pozy na tych fotonkach:-D:-D

edit: Madzia dla każdej będzie płytka ze wszystkimi zdjątkami, mieszkające poza M-cz poproszę na priva o adres to wyślę

oj ja to wogole sie nie znam na fotach zeby cos tu tworzyc... trzeba chyba admina poprosic o to zeby nasz watek z galeria zrobic "zamkniety" jak pisala befatka... bo to co teraz mamy to mi tez sie foty nie owiekszaja... bezsensu malo widac :baffled:

beti poprosze na maila foty WSZYSTKIE :-D albo przywiez mi je do krzeszyc na "penisie" po co nagrywac na cd, zapraszam na kawusie, wogole to wszystkie zapraszam na kawusie :-D

napiszmy do Bestyjki wszystkie petycje:-)
chcemy utajnienia galerii tej co mamy teraz!!!!!!!!!!!!

reklama
oj ja to wogole sie nie znam na fotach zeby cos tu tworzyc... trzeba chyba admina poprosic o to zeby nasz watek z galeria zrobic "zamkniety" jak pisala befatka... bo to co teraz mamy to mi tez sie foty nie owiekszaja... bezsensu malo widac :baffled:

beti poprosze na maila foty WSZYSTKIE :-D albo przywiez mi je do krzeszyc na "penisie" po co nagrywac na cd, zapraszam na kawusie, wogole to wszystkie zapraszam na kawusie :-D

to chyba lepszy pomysl z tym zamknietym jestem za :tak::tak:

ok to ja wpadam na kawusie jak stawiasz :tak:
zaraz wszystkie zrobimy zlot do ciebie hehe
polazimy po lesie :-D:-D

Do góry