reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wiec prosimy o zrobienie "zamknietej" tej naszej agleri co beti nam zrobila... bo te z zaproszenia to nam nie pasuje, bo za male foty nic nie widac... poprostu zamkniete zrobic to co jest..

reklama
ja tez jestem za:-)
to kiedy to spotkanko:-):-):-):-)
moze tak po kolei do kazdej co?heheh tylko do befatki daleko:-D:-D:-D:-Dza granice polecimy helikopterem z cala gromadka dzieci:-D:-D:-D:-D:-Dale by byly jaja,doslownie sie tak smieje ze az lzy mi ciekna.........:-D

no to co teraz w sobote czy za tydzień, mi pasiło by za tydz, bo Olo ma weselicho, więc wieczór i noc:-):-):-):-) dla siebie:-)

beti chcesz nocowac u mnie o jaaaaaaaaa, ale by byly jaja wszystkie u mnie na noc ehehehehehehe... moj by chyba oszalal jakby w nocy wszystkie dziecioczki zaczely marudzic hehehehehehe

tak STANOWCZE TAK by tamtą galerię zrobić zamkniętą
Iza zasnęła. ale mnie zdenerwowala jakos dzisiaj.

A teściowa? w tyłku ją mam tylko mi Kamila żal....bo ma taka powaloną matkę.:no:

no to co teraz w sobote czy za tydzień, mi pasiło by za tydz, bo Olo ma weselicho, więc wieczór i noc:-):-):-):-) dla siebie:-)

zaprosiłam Bestyjkę tutaj na nasze forum:-)
co by poprosićo utajnienie tej galerii nr 1

ok ja teraz wyjezdzam na wekend do slubic wiec mnie pasuje nastepna sobota lub niedziela tzn. 23-24...maj :tak:

ale ja musze przyjechac ze swoim czyli z naszym pomocnikiem od grilla
:-D:-D:-D

laski zaraz sie posikam hehe...:-D:-D
ale moj pojedzie do kumpla ma w nowinach i krzeszycach nie ma problemu z nim
:tak:

ok ja teraz wyjezdzam na wekend do slubic wiec mnie pasuje nastepna sobota lub niedziela tzn. 23-24...maj :tak:

ale ja musze przyjechac ze swoim czyli z naszym pomocnikiem od grilla
:-D:-D:-D
kochana mi chlopy nie przeszkadzaja, fajnie miec nianie od dzieciaczka czasami ;-) w koncu moj maly go polubial wiec spoko :laugh2:
wogole kazdej z Was facet przeciez moze byc... ja nie mam nic przeciw ...mojego tylko pewnie nie bedzie, on ciagle w pracy :-(

z założenia od kiedy istnieje możłiwosć zakładania grup społecznościowych nie są już tworzone działy zamkniete.

Zaraz pójde do waszej grupy i może uda mi sie Wam pomoć tam ze zdjeciami.

Madzia ja i tak bede jechac sama jak juz wiec mozemy jechac razem, ale to nie znaczy, że mam coś przeciw Maniusiowi :-) pozdrowionka tak w ogóle dla e -wujka:-):-):-)

edit: a może mały wyjątek dla nas? :-)

reklama
bestyja ja przesiuaduje tez na innym watku innych mamusiek i mamy tam zamkniety pokoik jeden, nie daloby rady galerie tez nam tak zrobic?? ....bbbuuuu

Do góry