reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia- ja wódki nie piję, jakoś mi nie przechodzi przez gardło ale winko owszem, a M złoto jak prasuje :)
Aneteczka- zdradź co oglądasz :)

Ok to ja wybywam na Doktorka Hausa

Lavrunia-
nawet pomimo tego łażenia to i tak warto bo Misia jest urocza :)

reklama
oo kroma thx ze przypomnialas ;-) tez bede dzis ogladac dr. Housa :-)

powiedzice mi jak to jest...
w lozeczku kreci sie i steka co 5-10 min a jak ja polozylam do lozka mlodego (tam z nia spie teraz od jakiegos czasu) to jak kamien zasnela.... no kurde. Zapach nasz tam jest czy co....

madzia milego drinkowania ;-)

a no widzicie...ja nie lubie prasowac i od jakiego czasu m to robi zawsze...
kupilam mu deske do prasowania i nowe zelazko i nie ma zmiluj haha :-D

ja samej wodki tez nie pijam...ale z cola i lodem jest ok ja tam slabe driny sobie robie :tak: musze spijac bo mam w lodowce otwarta wodke chyba ze 2 tyg i tak sobie stoji to czas ja wypijac pomalu :tak:...

madzia dobrze masz, poprasowane a sama sobie % saczysz:-D
a ja jutro rano lece z ranca na base z dzieciakami, dalam sie namowic:eek::-D

lavrunia- a może macie miększy materac, lub pościel delikatniejszą, mój też u nas w łóżku pada, inną mam kołdrę.

kroma a cos Ty,.... Ja ja polozylam w rozku w lozeczku i skwierczala, przenioslam do lozka Marcelkowego tez w rozku i spi.
Wiec nie jest pod posciela...

dobra ide do tego prasowania :sorry: Madzia urzycz mi tego swojego moze i mnie poprasuje :-p;-)

ciacho milego pluskania sie jutro :tak:

no to powiem wam jeszcze ze nieraz m myje tez podlogi w calej chalupce jak ma wolne...robi to czesciej niz ja :-D...

Larvunia jak tylko do prasowania to ok :-D...

ciacho to milego pluskania jutro...:tak:

u mnie mlody padl uff..jeden z glowy ...
ja dokoncze 3 drina i lece do wyra...

Dobranoc :-)

reklama
kroma, madzia, larvunia - wstrzymałam się, chce nie dawac ze dwa dni marchewki, ale szczerze powiem, ze już kilka razy dawałam soczek, wczoraj kilka lyzek marchwii z jabłuszkiem, i było dobrze. al emama też powiedziala, zebym się wstrzymała trochę i dam za dwa dni....

Do góry