reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się i Ja ..
Zaraz idę męża obudzić niech leci po jakieś bułki a potem śniadanko i szykowanie do lekarza bo mam dzisiaj wizytę .. :tak:

Głowa Mnie coś boli, strasznie się czuję psychicznie ale to później się wygadam na tajnym ...

Future fajnie że sobie wczoraj pogrillowaliście ;-)
Larvunia chyba nic nie powinno się stać jak pójdziesz na te usg troszkę później ... :tak:
Marzenka faktycznie ranny ptaszek z Ciebie... ;-) co do ogórków Ja w tamtym roku robiłam taką ala sałatkę w zalewie musztardowej i powiem Ci że nie jedna osoba się zajadała :tak: jak kiedyś koleżanki nalot zrobiły i wystawiłam to same chyba ze 2 słoiki opędzlowały :-D :-p

Tym co nie odpisałam to sorki a wszystkim życzę miłego dnia :tak:

reklama
kurde ja tez bym musiala sobie okulary kupic, od miesiaca sie rozgladam za jakimis :sorry:

zaraz na spacer wybywamy, wiec MILEGO DNIA kochane :cool2:

witam laski ja od 5tej nie śpię, ale nie odwiedzam Bb od razu, dla mnie to nie najważniejsza rzecz :-), zanim się pozbieram rano, M w sumie kompa włącza pierwszy.

Pr- jakiś cichy wielbiciel.

Ja może pójdę do mamy, bo Olka idzie na działkę ja nie mam dziś ochoty na dzicz :-)

Miłego dnia Lavrunia

mycha- ja robilam w tamtym roku ogorki chili zaje.... w tym roku narobie pelno zapasow bo w tamtym tylko kilka na probe bylo
kroma- a tam od razu dzicz mi sie tam marzy dzicz a w sobote jeszcze do roboty bo nie ma komu
ta jasne wielbiciel;p

Ostatnia edycja:
hej, no madzia, mycha pogriwllowaliśmy nieżle, ale ja nie piłam za duzo, moze z3-4 drinki. poszłam spac kolo 2, a reszta o 5. no a moja niunia wstała o 6.30 i chciala się bawic. a skoro nie zasnela, to i ja robiłam coś z czasem. wiec posprzątałam. około 8 zasnęła, to goście powstawali. i tak to z gośćmi bywa. teraz oni się zabiorą, jak bede chciała odpocząc, to mała wstanie....cóż...takie zadania godpodyni i mamy ;)

Witam się i ja... My to chyba największe śpiochy na tym forum jesteśmy ;-) spaliśmy do 9.30, w sumie to i tak szybko wstaliśmy ;-) M już z pracy zdążył przyjcha a my jeszcze w wyrach...

Chciałambym dzisiaj nad jeziorko jechac, ale M coś nie bardzo... on wogóle kilka ostatnich dni dziwny jakiś jest, chyba muszę na niego w końcu warknąc bo już mnie wkurza... jakiś nieobecny łazi i smętny... i chole... wie o co mu chodzi bo dotrzec do tego ludzia nie idzie

my wrocilismy ze spacerku, robi sie coraz gorecej... wiec wrocilismy.
No i jestem w ciezkim SZOKU :szok: Jestem na dole, dzowni mezus ze za niecale 10 min bedzie kurier. Wiec sobie mysle, ze zamowil cos z allegro, pewnie dla klienta (czesto tak robi).... czekam gosc podjezdza a on wielka pake wyladowuje :szok: No i dzwoni moj uchachany :sorry: Ze kupil nam kuchenke nowa :cool2: Juz ja sie z nim rozlicze z kad mial na te kuchenke :rofl2:;-)
ALe szczesliwa jestem, bo moja juz stara jak swiat i sie rozwala i nie wszysrtkie kurki dzialaja, domyc sie nie da, zacina sie i piekarnika nie mam :sorry:

reklama
Do góry