reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej...
a ja zalatany mam dzien i czasu na nic...
rano wyruszylam sie po 10 na basen z dzieciakami i wrocilismy po 15 dopiero..
bo cos sie zachmurzylo i rozpadalo....ale teraz znow cieplutko...
zjedlismy i wybylismy do sklepu i dopiero teraz siadlam :tak:

megi fajnie ze mama przyjedzie zawsze to weselej w domu no i cos ci tam pomoze :-)
Mycha a ty co znowu za dolki lapiesz?....:baffled:
Pr gratuluje umowy fajnie...:-)
Future dasz rade kobitko i zdasz na 5 zobaczysz :tak:
Larvunia udanych pogaduszek z familia...:-)
Kroma jak sie czujesz lepiej??

dobra ide zeberka w przyprawy wrzucic na jutro..papa :happy2:

reklama
Witam wieczornie
upaly sa wykanczajace.
ale przezyje sie to jakos:D
jula szaleje caly dom do gory nogami ale niech sie bawi jeszcze troche i spac idzie... ciekawe jak usnie skoro spala 3 godz w dzien.
jakies wakacje nad mozrzem sie szykuja. tylko jeszcze nie wiem kiedy dokladnie.
No i mam prace. co parwda dopiero od pazdziernika ale znow bede niankowac:)
ciesze sie:)
Jasiu ma teraz 4 miesiace ale w pazdzierniku bedzie mial juz 7. jest taki fajniutki i taki malutki a jaka ma boska czupryne.
to synek mojego kuzyna:) takze znow sobie przypomne jak to z takim maluszkiem jest a przy okazji jakis grosz wleci.

hej. no upały wykańczają, to prawda.
ja dziś uczyłam się w ogrodzie i mam znowu okularu odbite na nosie. haha. nos jak pomidor czerwony, kark zjarany, piecze mnie a i w głowie niewiele zostało. za to basen nagrzany, kilka kąpili za nami. mała coś nie mogła mi zasnąć, chyba za bardzo jej upały nie służą, ale wykąpałam ją w letniej wodzie, to sie normalnie rozbrykała. dziś znalazłam troskaweczkę...ostatnia już raczej...Helenka dostała z jabłkiem i marcheweczką. za 6 dni, w zasadzie, 5 i poł dnia, Hesia skoćzy 4 miechy. normalnie leci jak nie wiem.

megi i u Ciebie leci też widzę...ale wiecie co...Michalinka dopiero się urodziła prawda? a już ma miesiac...eh. leci czas. starzejemy sie. w sierpniu kończe 27 lat...starucha jestem...Ale moje zycie nabrało sensu...jakies 4 miesiące temu lol ;)

czesc wieczornie
u mnie rodzice jeszcze siedza, ja wpaldlam fotki wrzucic i do Was kuknelam

Future sie nad wiekiem rozczulasz ;-) JA tam mloda ciagle jestem :-D;-)

witam laski, ja lepiej, gości miałam, najadłam się

Megi- ja coś czuję, że twój ci zrobi tą niespodziankę :)
Future- ucz się ucz :)
Daffii- to super :) Kasa się przyda :)
Mycha- głowa go góry :)

Dobra spadam na działkę PA

czesc
co tu taka cisza...
kocham swoich rodzicow, ale ciesze sie ze juz pojechali :sorry2:;-)
trzy dni z rodzicami to stanowczo za dlugo :sorry2:
ojciec jeszcze spoko, ale mamie wszystko zle :eek: i tylko jej wolno slownie dokuczac innym, ale gdy jej sie cos powie (nawet gdy sie zwroci uwage, ze to moje dziecko nie jej) to juz wielce obrazona :dry:
moj juz nie wytrzymal i poszedl sobie spac do sypialni :sorry2: Fruciu i Misiulka zasypiaja tez... no coz taka pogoda.

a co u Was... pewnie nad jeziorkami lub basenami... ale macie dobrze :cool2:

reklama
czesc :-)
my bylismy na spacerku w parku miejskim :tak:
teraz kawka i ciacho :-)
pozniej wrzuce fotki do galeri z dzis..:tak:

daffi wspolczuje,mam nadzieje ze to nic groznego i szybko przejdzie :tak:
Larvunia tak to juz jest z rodzicami....;-)

Do góry