reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Future- podobna do dzisiaj ma być, niby opady, ale dziś też ich nie widzę. Powodzenia i wyśpij się :)
Daffii- moja też gorączkuje ale od kilku dni i to tak co drugi dzień, ale u mojej zęby idą. Zdrówka Dla Julci :)
Lavrunia- ja też mamę kocham, ale pół dnia i mam dosyć, teraz sobie odpoczniecie.

Miłego dnia ja wróciłam z działki poparzona pokrzywami, pogryziona komarami i spocona :)

co Ty kromuś nie wyśpię się. wyjeżdzam o 00.30 z domu. nie moge teraz pojsc spac, o zaczynam myslec o tym co umiem, a czego nie. wrrrrrr. boje sie.
na miejscy bedziem na 8 rano, a ja wchodze koło 13.

halo;]
future bedzie gites- nie denerwoj sie:*
daffi- fajnie ze praca ie;]
kroma, daffi- zdrowka dla dzieci
i dla brzuchatek mniej upalow:*
ja wczoraj po pracy walczylam z porzeczkami na winio
dzis na soki, teraz pawel zakisil ogorki a ja zaraz bede robic w chili a jutro w sloiki poklade jak wroce...

Pr to czuje sie zaproszona jak juz winko bedzie:D

Co do julki goraczka nie jest jednorazowa... jest wieczor i znow ja nachodzi...
wszytskie trojki jej wyszly, moze to piatki ją atakuja? nie wiem nie wiem...
zobacze co jutro z nia bedzie... chcialabym uniknac wizyty u lekarza..
mysle ze rano wysle M do apteki po kubeczek na mocz i zlapie siuski i pocisne M do lekarza po skierowanie i zbadam mocz. moze to jakas infekcja ktore Julka czesto miala... Jednak mam nadzieje ze to nic z tych rzeczy i ze to na zęby.

masakra jak zasnelam przy malej tak do teraz i zlecialo w objeciach Morfeusza dobre 2 h :szok:;-) Wiec caly dom spal heheheh.. ciekawe co w nocy bedziemy robic ;-)

Future DASZ RADE!
Daffi buziaki dla Juleczki :*** niech bedzie zdrowa!
PR ja tez sie wbijam na winko ;-)
Madzia fotki extra :tak:
kroma a co Ty w pokrzywach robilas heee przyznaj sie :-p:-D;-)

heh ile chetnych na winko tylko ze butel taki maly hih;p pierwsze w kolejce sa babcie bo pomagaly porzeczki skubac;p;p
a ogorkow nie robie bo w biedronce nie maja soli kamiennej i chili :-D:wściekła/y:wiec jutro po pracy musze isc kupic i robic tylko jak ja dam sama rade z 2 szogunow bo Pawel ma 2 zmiane
Daffi- a moze Julka za duzo na slonku siedziala? albo zabki, masz racje zlap mocz i zbadaj bedziesz spokojna;]\
larvunia- fajnie odpoczac od rodzicow cio ?:p
a Amelka sie kompie tzn M ja kompie a Jasiek sie zaciesza w lozeczku i wcina nogi:p i czeka na kompiel;p a mamuska pije browara porzadek w domu musi byc hahaha

reklama
Pr slonka unikamy... ja rzadko z nia wychodze w sloncu... my dopiero pod wieczor jak juz lzej tak po 16 wychodzimy.. a w dzien to autem jak cos tzreba zzalatwic.
a mam jutro tyle spraw do zlatawienia i nie wiem jak ja to mam zrobic.

Larvunia ale wam dobrze... ja sobie mierzylam temp i mam rowne 37.. ciekawe co sie swieci i spac mi sie chce... chetnie bym sie walnela ale julka przy chorobie ie zmordowana i czasu na sen nie ma tylko szoguni a teraz w wiekszosci marudzi tuli sie i chcialaby byc na rekach non stop.

Do góry