reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam
ciasteczko- ja też nie mam czasu
daffii- a co ty masz z tym wzrokiem, że czasem jest lepiej a czasem gorzej?
Lavrunia- a dla siebie tak tanio kieckę, to ja muszę tam jutro jechać, bo potrzebuję kiecki jakieś na wesele i panieńskie, a ja nic nie mam same pory.
Future, Lavrunia I daffii miłego spotkania

madziarena-
to super, że po zabiegu i oszczędzaj się.

To tyle, miałam cały dzień trening z komunikacji, asertywności i takich tam.

ja tak w biegu bo ide dzieci myc zaraz...
Dziewczyny u mnie byly (kilka foteczek w galerii), bylo gicio :tak: i chyle czola Daffi Tobie :tak::sorry2: Masz bardzo zywe dziecko. Jest urocza, ale ja bym jej pilnowac nie chciala :sorry2: Uklon az po sama ziemie dorga Daffi :sorry2: Marcelek za to zadowolony z Pana niani :-D;-) podobalo mu sie i pytal kiedy Pan znowu przyjedzie :-D

jutro juz mnie nie bedzie dziewczyny na necie, napewno do poniedzialku, nie wiem czy nie dluzej... jade do g-wa pomieszkac na czas remontu WC :baffled: taaaak mi sie niechce ale musze :dry:

no to zegnajcie dziewuszki puki co! Do zobaczenia za kilka dni :sorry2:

kroma nie mam raz gorzej raz lepiej ze wzrokiem po prostu nie widze z daleka.. glwonei nie umiem przeczytac z 2,5m napisow na TV.

Heh wreszcie ktos moze powiedziec ze nie wymyslam i ze naprawde mam adhd w domu!
przez pierwsza godz bylo zdiziwenie czego ja chce od dziecka skoro ona kochana i grzeczna. A juz po godz zmaina zdania o 180 stopni;p

Hihi Teraz wy przyjedzcie do pana niani to sie Marcelek z nim pobawi:D
Julka mi juz glosniki zrzuca od kompa, jest taka brudna ze pojecia nie mialam. pol drogi zaatrzona siedziala a drugie pol zjadala swoja lalke wiec luzik.

Fruciu zrobil julce niespodzianke. wrzucil do jej niekapka do srodka zakretke od kubusia;p;p;p daje Julce pic w aucie i slsyze jak cos mi stuka.. wylewam patzre a tu nakretka;p
to chyba za ten telefon;p

Daffi wiesz co.., ja bym w zyciu nie powiedziala patrzac na jej slodka buzke ze tak lobuzuje :sorry2:
Co do przyjazdu to ja nie wiem, ale napewno nie szybko, ale z nowu nie mowie nie ;-)
O zakretce nic nie wiedzialam :sorry2: sorki :sorry2:
DZIEKI ZA ODWIEDZINKI :tak: i zapraszam ponownie jakbyscie przy okazji gdzies byli :tak: Zobaczycie wc PO remoncie :-);-)

nie przepraszaj;p usmialam sie jak to zobaczylam:D
jak bedziemy keidys w tych stronach to zahaczymy na pewno specjalnie by zobaczyc lazienke:D

megi moja ma dokładnie 4,5 miecha, to tak jak Twojej zuzi...narazie dzisiaj spokój, posmarowałam dziąsełka i zasypia, ale jest też po szczepieniu...wiec niech spi...

laski impra spotkaniowa udana...a moja dalej śpi ;***

julek jest czortem hahaha

Ostatnia edycja:
Future Helenka dzielna dziewczynka. spala przy tym ulkowym czorcie.
ale nie powiem serce mi stanela jak julka prawie usiadla na helenki nozki a pozniej prawie ja w glowke pacnela.
mam niewychowane dziecko...

reklama
Do góry