reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

befatka Filip zdrowy?? a Kayunia??

co do n-k to ja wszystkich nie mam :-( kto mnie znajdzie?? kurde no... bo ja slepa nie moge wszystkich odnalesc :dry:

reklama
Hello ja wrocilam z dworu bo mlody zrobil kupe w piasku :-D:-D
i musialam wracac ale zaraz hania na urodziny idzie wiec musze ja szykowac :tak:

megi szlas moze do netto po 15 ?? bo moj m widzial podobna dziewczyne do ciebie....dlatego pytam czy to ty :confused:

Kasia widzialam cie jak mi machalas z balkonu :-D:-D

Larvunia ja jestem chetna a reszta nie wiem....:sorry2:

Larvunia Filip zasmarkany wczoraj miał podobno gorączke.Teraz bede miała ok tydzien wolnego.A kayajuz dobrze tylko mnie i jacka rozwaliło : gardło i katar ja +zatoki jest wesoło życ sie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
befatka, no zyc nie umierac, no takie uroki... my tfu tfu zdrowi...
kurde ale moj dlugo spi juz :sorry2: ide sprawdzic czy oddycha :sorry2:
magda ty to masz fajnie, wszedzie "nasze" widujesz... a ja jak w pustelni, co nie befatka :sorry2:

reklama
he he larvunia to dawaj do nas :-D:-D zartuje....
ja spadam bo zaraz smigamy do tesco moj idzie kupic napoje-
"TIGERY hehe.....

to do zas papatki zajrze dopiero chyba wieczorkiem
:-) "

Do góry