reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej.

a my wróciliśmy z fontanny, zrobiliśmy sobie piknik na kocu i teraz na szybko zapiekankę serową bo młody sobie zażyczył i ide po kawkę bo już mi brakuje:blink:

pr no to żeś dziewczyno poszalała:-D;-) no nic, człowiek uczy się na błędach, będziesz bardziej uważać. Ja kiedyś zahaczyłam o taką skrzynkę od szlabanu, był taki zgrzyt że myślałam że auto mi na pół rozerwało:happy: a później miałam wypadek, już trochę poważniejszy to tak się zraziłam że pół roku nie jeździłam:no:

kroma no właśnie jak pogoda? bo ja nie zostawałam z tego względu że w niedziele na wieczór już się zaczęła psuć:dry:

Madzia może pierwszy dzień tak, teraz już pewnie łatwiej się zaklimatyzuje jak zaraz sobie wszystko przypomni :tak:
i fajną sąsiadkę masz że tam dzieciaki ciągle przesiadują:-D

daffi, ciasteczko, Madziarena, larvunia, Mycha witam:-)

reklama
pogoda fajna była, słońca mało, ale za to duszno, nad morzem wiecznie, ale w krótkim byłam, Olka nawet się kąpała.

martucha- młody ma zachciewajki, też bym zjadła jakiejś zapiekanki, ale mam już lenia i nie chce mi się nic robić.

ciacho a no musi wyćwiczyć, najgorzej że w ogóle stawać nie chce:baffled: ehhh nie wiem jak to będzie, mam nadzieję że w przyszłym tygodniu dadzą nam jakąś rehabilitacje:confused:

kroma grunt że nie padało:tak: przynajmniej połazić można było:tak: ja w tym roku nawet się nie kąpałam nad morzem, jakoś za zimno mi:-D

larvunia no chyba ze:-D:-D
martucha a moze basen? latwiej a miesnie i tak sie cwiczy, Niko chyba lubi chodzic o ile dobrze pamietam
a jak bedzie dobrze bedzie, dzieci maja take obiekcje, z tego co pamietam mloda Lili tez nie bardzo chciala stapac na ta zlamana noge ale przeszlo jej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ciasteczko dzięki za pomysł, jakoś uciekł mi gdzieś ten basen, muszę jakiś karnecik wykupić:tak: może to też jakoś jego ostrożność teraz, no zobaczymy jak to będzie, narazie go nie zmuszam:tak:

tak się przejadłam że aż mi nie dobrze:dry: idę jakiś filmik obejrzeć;-)
smutno mi bo mamcia dziś wyjechała, nie będzie jej 6 tygodni i jakoś już mi pusto, zwłaszcza że ostatnio cały czas spędzałyśmy razem ehhhh

Do góry