reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
martuchaa- to fajną mamę musisz mieć że tęsknisz, ja jak się od mojej wyprowadziłam to nie tęskniłam z 2 tyg. dobre.
Future- szpiegujesz

no czytalam już, chodzilo mi wlasnie o te organizacyjne sprawy, jak to wygląda, czy t;umaczy co i kiedy robić, co mowic i wogole. ja nie chrzcilam jeszcze nikogo haha. nie mam teraz glowy, ale zaraz mi cos wpadnie pewnie ha

aha a ile daliscie, jacek mowi, ze my 5 dych damy, a ja mysle ze stówe, co myślisz?

a misia grzeczna byla?nie plakala? boje sie, ze moja cyrku narobi.

no jak czytalas to tam napisalam ile dalismy ;p
50zl :tak: dalismy
Misiulka jako jedyna sie co chwile wybudziala, widac ze nie nauczona kosciola hehehe, ale nie plakala :-) Cycka szukala jak juz ;-)

kroma oj mamuśkę mam super, a ostatnio bardzo dużo czasu spędzałyśmy razem dlatego tak przeżywam że wyjechała.. no ale mam nadzieję że szybko zleci:tak:

co do kasy na chrzciny to ja sie nie wypowiem bo my dawaliśmy w funtach:-D:-p
ale juz nie pamietam ile... tyle że tam inne kryteria dochodowe są;-)

uciekam bo mamy maraton małej syrenki z młodym, czas na część II :-p

Dobranoc ;-)

Martucha szybko zleci i mamuska wroci a gdzie wogole wyjechala na jakis urlop czy do pracy?
a co do sasiadki to tak sobie podrzucamy dzieci nawzajem jutro ja pilnuje jej corki od 9 do 11...razem z hania bede sie bawily :tak:

szymek juz spi od godz a mloda jeszcze na kompie ale tez zaraz ja pogonie :tak:

kroma witaj fajnie ze wypad udany :-)

future ja tez mysle ze 50 wystarczy :tak: duza imprezke robicie?

dobra ide polezec do wyrka do jutra !!:-)

reklama
Do góry