reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam niedzielnie !!
ja znowu sama z dzieciakami ech...nudy
ide zaraz lepek umyje i moze gdzies pojedziemy pozniej pospacerowac..

Future gratulacje dla Helenki !! super prezenic :-) od corci :-)
no i udanej imprezy zycze...:tak:

Kasia wo matko ty widze spac nie mozesz haha, taka pozna pora ...:tak:

ja pamietam tez ze hanie chrzcilismy w Pszczewie i imprezka byla u babci takze pomoc mialam wtedy duza co do imprezy,a szymek to juz w mczu i robilismy w restauracji w duecie :tak: bo byly polaczone z naszym slubem :-)

dobra kawke dopije i ide szorowac wloski milej niedzieli :-)

reklama
Cześć wszystkim :-)
Po 8 wstałam bo synek obudził, wczoraj byliśmy z Nim wieczorem na pogotowiu masakra jakaś,
czasami brak Mi sił na tych lekarzy, te szpitale i to wszystko, prawie się tam popłakałam ledwo udało Mi się powstrzymać łzy...
Teraz najchętniej bym pospała, ale ktoś musi z Nim siedzieć żeby nie nabroił ...
Wczoraj na urodzinkach chrześniaka nie byliśmy długo, kawkę spiliśmy torta zjedliśmy (który nie za bardzo Mi smakował - o wiele wiele lepsze jadłam) a później w domku posiedzieliśmy, film jakiś obejrzeliśmy i do spania poszliśmy.
Może dziś pojedziemy do Siedlec bo jest święto świni a jak tam robią festyny to normalnie szok tak fajnie jest.... :tak: kawałek drogi tam jest ale warto jechać.. :tak:;-)

No to życzę wszystkim udanej niedzieli a imprezującym udanej imprezy :tak:

Hej, witam...niewyspana :-(
Zgaga mnie tak męczyła a wszystko przez męża pyszną kolacyjkę, zrobił jajecznicę, ciut przesadził z przyprawami ale to nic wybaczam mu:)...dziś obowiązkowo kupuję coś na tę straszną dolegliwość bo nie wyrabiam w nocy...po 2 w nocy buszowałam w kuchni i spijałam mleko ale nie bardzo pomogło, siedziałam więc i dumałam w oknie aż nie zmarzłam:sorry2:...udało mi się usnąć nad ranem. Dziś jedziemy nad jeziorko poleżakować a co tam;-) miłego dnia!!!!
future śliczny prezencik od córeczki, mała wielka rzecz a jak cieszy...:-)
mycha co Wojtusiowi było?

:-(hej
ja glupia wczoraj sie nawpitalalam czekolady i dzis nan skutki...
mloda plakala mi od 7.00 ... dopiero zasnela... ale kupki nadal brak :-( a mi cycki eksploduja zaraz bo mloda nie jadla prawie nic ;(

reklama
Hej nadaje z telefonu bo mi neta sie skonczyl ;/ chyba za duzo filmow ogladalam w tym miesiacu;/ ide chyba dzis dokupie bo jedziemyvw srode do Poznania;) nie wie
czy dam rade byc na biezaco z tel bo dlugo sie laduje to zycze milego tygodnia i trzymajcie kciuki zeby jutro sciagneli nam gips ;)))

Do góry