reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
dopiero mam chwilke zeby usiasc i zapic obiad kawa:confused:
zrobilam pierogi z truskawkami
ania a mowilam ze gosciu jest wporzo:tak:
daffi kobito gdzie sie podziewasz?
befatka dzieciaki potrafia zrobic niespodzianke twoja sie cieszy a inne potrafia plakac
madzia to jakas srednio bezpieczna ta dzielnica czy jak?
future tak to jest jak sie ma wlasna firme
larvunia i jak mlody z tym kaszlem cos mu przechodzi?

reklama
hej hej
jaki si eruch zrobil :-p

Madzia a nie powiem, pochawle sie jak juz bedzie prierwszy efekt... no do konca tyg poczekajcie ;-)
Befatka no puki co rano przy sniadanku ma pozwolenie na bajke w obiad i kolacje... tak do posilku ;-) Wczoraj wogole nie gral na kompie :tak: i nawet chyba za nim nie teskni bo nic mi nie mowi... bardziej o tv sie dopytuje.
Kobito przylatujecie w koncu czy nie?? I jak tak to kiedy byscie u nas byli?? :-)
Ciacho chyba pomaga, bo w dzien prawie wogole nie kaszle mi. Dzis po schodach jak wlazl na 3 pietro po spacerku porannym to dostal ataku kaszlu :baffled: Wiec sama nie wiem co myslec...
Mysle co by go juz jutro dac do przedszkola...

no dobra to milego reszty dnia ;-)

gram w rmfie dzis 150 tys. trzymajcie kciuki. i wlasnie leci moja Adele...mhmmm

mala spi, ale zrobila kupe przez sen, bo czuje...ale nie chce jej brac, bo jak wezme, to sie obudzi. w nocy jak zmieniam ppieluche to sie nie budzi...ale traz na pewno.
mam prasowanie, odkurzanie i zmywarke wyciągnąć...ale mi sie nie chce ;)

future ja tyle razy gralam i doopa wielka juz dalam sobie spokoj z tym
ja tam w zyciu niczego nie wygralam
ja ma pranie do ulozenia a mi sie nie chce:baffled:

a ja musze pracowac a zasypiam bo dzis na zmiane znow w nocy wyli. Tesciu byl z mlodym u lekarza i tez dostal syrop i krople do noska biedaki moje:( pitole biore 2 dni opieki na nich a co nalezy mi sie i tesciowej tez odpoczynek od ich marudzenia.
przepraszam dziewcyzny ze ja ostanio tylko o sobie ale nie ograniam a pisze do was z doskoku z pracy :*

Witam laski, ja na spacerze byłam w centrum na zakupach, ale sobie nic nie kupiłam, młodemu czapkę i butelkę, niekapek, młodej w sumie jakieś warzywa do zabawy i wróciłam padnięta, po drodze u mamy byłam na obiedzie i w parku na kasztanach. Dzieci śpią, padły, Arek w wózku jak nigdy śpi.

Pr- pierwsze koty za płoty, a co do panikowania, to większej panikary za kółkiem ode mnie nie ma. I zdrówka dla Jasia.
Future- ja mam też nadzieję, że ci interes zacznie kwitnąć.
Ciasteczko- ja mam też górę prania, do poskładania, odpuszczam prasowanie, mam lenia.
Daffii- witaj, gadaj co u ciebie ;-)
Madzia- czyli nie poszłaś do lekarza :-)

Kroma -masz kobito zdrowie na takie spacery haha
Larvunia -na bank bede w Pl na weselu brata 22 pazdziernika ,ale nie wiem czy zahaczymy w ogole o gorzów.
Nie chce mi sie na maxa Wesele jest gdzies w górach daleko od gorzowa ok 10-12h samochodem wiec chyba od razu polecimy do Rzeszowa(chyba) i z tamtad jeszcze jakies 120km samochodem.Bedziemy z mała wiec jeszcze bardziej nie chce mi sie jej meczyc i jacek urlopu nie dotanie tylko dni wolne bedzie zamienial.Ogolnie to bardziej kombinuje zeby nie jechac niz jechac haha
Nie wiem kochana jesli bedzie opcja z gorzowem to dam znac ale szczerze watpie.

reklama
befatka- czyli wy wpadacie na weselicho tylko, a co ze świętami będziecie w PL? ja w sumie jak miałam urlop to też nie miałam na nic czasu i wiadomo każdy tęskni i wszystkich nie da się odwiedzić.

Do góry