reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale mieszacie laski ze mna widze ;-)
ja robie sobie te pluszaki bo lubie i moze cos z tego wyjdzie w sensie ze zaczna sie sprzedawac, choc nie licze na to ;-)
a biznes chce swoj otworzyc. Zawsze o tym marzylam... Narazie nic nie chce zapeszac, ale juz szukamy lokalu w witnicy :tak: W poniedzialek jade z moim oblukac teren ;-) I chyba zdecydujemy sie nie na dotacje, tylko z banku pozyczke wezmiemy... ciezko dostac dofinansowanie no i moze juz przed grudniem bysmy otwierali a tak to czekac znowu na niewiadomo kiedy... zanim rozpatrza, zanim kase otrzymamy i jesli wogole sie dostanie.... za duzo straconego czasu. A powietrzem sie zyc nie da.
Moj zaczyna z nowu w koncu po klientach jezdzci uuufff...trza rachunki uregulowac zalegle. A ja mialam w tym tyg dostac z zusu i co nie mam :baffled: Moze w poniedzialek dojda.
Wiec dziewczyny nie mowie nic wiecej, niechce zapeszyc, ale jesli COS sie wydazy bedziecie wiedziec ;-) Bo plany sa i powiem Wam ze niezla kase mozna zarobic ... oby wyszlo!
A maskotki... no coz, zobaczymy pozyjemy ;-)
Owca w polowie zrobiona no nie mam czasu, robie ja w locie :rofl2: Mloda jest straznie absorbujaca. Synek tez uwagi potrzebuje, wlasnie ze spacerku wrócilismy :tak: Wczoraj poszlam spac po 1.00 kurde a wstalam juz (tak na nogi na dobre) o 7.00 bo Misiulka dwa razy w nocy na cycka wolala... i powiem Wam ze zmeczniea nie czuje nawet jakos specjalnie ;-)

reklama
Dzień dobry, wpadłam życzyć miłego dnia. Mam chatkę do ogarnięcia, teściowa nas nawiedzi dziś więc trzeba mieć czysto:p a Pawełek dziś maruda wogóle się nie najada moim mlekiem, :(

Kochana zrobisz jak uwazasz i jak Ci serce podpowiada.
JA mialam nie raz zalamania.... i nie raz chcialam wpiździet to karmienie cyckiem odstawic i wziasc sie za butle, ale zaparlam sie. Uwazam ze jak dziecko dobrze przybiera na wadze to znaczy ze sie najada..... No chyba ze sie drze z glowu to tez logiczne ze sie dokarmia... no nie wiem. Jezeli potrzebujesz wsparcia i chcesz karmic piersia to wal do mnie na priva pomoge, wespre itp :tak: Jak nie czujesz potrzeby to moze faktycznie przejdz na butle, bedzie to dla twojej psychiki moze lepsze :sorry: bedziesz miec pewnosc ile zje... itp...
Kochana kazda decyzja bedzie dobra :tak:

larvunia my tu nie mieszamy :-p:-D zycze zeby interesik wypalil a wiadomo kasy wiecznie malo
my teraz mamy taki wydatek ze nie chce mi sie myslec na ten temat

co tu taka cisza :eek::eek::eek:

dziewczyny pomozcie mi wymyslec nazwe na te moje futrzaste stworki co tworze ;-) kurde nie wiem jak je nazwac... PRZYTULAKI, FRUCIAKI, MINIUTKI, GRYZLDY, ALLEMINKI (ze niby na allegro handlowac), MAMminki, HumoRYJKI, HISTOryjki, UMILImisie ... nie mam pomyslow a chcialabym bloga zalozyc i foty tam wrzucac tych pluszakow.

BBBBEEEEEEE....

DSC00859.JPG

DSC00860.JPG

reklama
czesc Gryzeldy haha!

odebrałam dziś dyplom. oficjalnie jestem mgr ;)

bylam z laskami na kawie, i z Heśkiem, bo menżu się wybrał z nauczycielami na impreze ;/
ale się wybawiłam, było fajnie, śmiesznie, ale koniec tego dobrego ;)

larvunia oby interes wypalil.
ciacho jaki macie wydatek, cos w domu> oh remonty remonty...najwięcej na to kasy. ale jak pozniej przyjemnie gotowac w nowej kuchnia haha nei wiem, tak mnie jakoś natchnęło, ze to na remont ;p

megi i jaka decyzja? dokarmiasz, czy jesteś silna? (choć ja nie uwazam, ze karmienie butlą to słabośc. sama karmilam od 1 dnia Hesiulinki).

buzikaczki for all.

ps. mam dziś wolny wieczór, zapodam sobie mamma mie...moją ukochaną.

Do góry