reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien doberek !!
ja tez nie pospalam choc do 7:30 polezalam haha :-)
teraz kawke pije , mama wrocila z nocki z pracy i poszla spac a chlopaki pojechali do jej mieszkania cos pogrzebac
i maja zmierzyc kuchnie bo dzis otwarty sklep meblowy do tego 20 % rabat na wszystko wiec moze cos sie kupi:tak:

ja tez marcepana uwielbiam tez te chlebki albo takie male kartofelki :tak:

gdzies kolo 11 siostra z malym ma przyjechac do pojedziemy do sklepu polazic za meblami :happy2:

Kroma juz lece kukac na fotki :-)
Blond wszystkiego najlepszego dla Rafalka :tak:

ponuro,buro za oknem jakby padac chcialo :baffled:

reklama
witam
juz sie obiadek robi, madzia a to mamie chcecie kupic jakies meble czy do siebie?
kroma ciesze sie ze smakowal:-)
a mi tam bez roznicy czy przesunieta godzina i tak spalam tyle co zwykle

witam
juz sie obiadek robi, madzia a to mamie chcecie kupic jakies meble czy do siebie?
kroma ciesze sie ze smakowal:-)
a mi tam bez roznicy czy przesunieta godzina i tak spalam tyle co zwykle

mama musi kupic sobie cala kuchnie plus kuchenke do gotowania :tak:
i cos do spania jakies lozko albo naroznik i duzo innych rzeczy :tak: bo z polski duzo nie bedzie brala bo to stare klamoty :-D

ja wlasnie mizerie zrobilam,zaraz obiore ziemniaki a gulasz zrobilam wczoraj wieczorem to dzis luz :-)

a no tak wsumie nie ma co ciagnac tamtych rzeczy tutaj
a ja ma dzisiaj ogorkowa bo wieki nie jedlismy i na drugie nie wiem co pewnie kuraka

oj dawno nie jadlam ogorkowej wieki juz...
wiesz jakas czesc tu przywiezie bo ma lodowke,pralke i duuzo kartonow rzeczy...
jakies jedno lozko,komode :tak: moze uda sie na nastepny wekend zorganizowac transport zobaczymy :tak:

Dobra spadam juz ide obierac ziemniole milej niedzieli :-)

:rofl2:ale nudy....
moj struty po wczorajszej askapadzie do sasiada.... i sama z dziecmi na spacer szlam.... ale fajna pogoda :tak:
u mnie tez kilka fot :tak:

reklama
larvunia ja już lepiej nibym, ale chyba musimy to przełożyć. chyba, ze poczekasz do jutra...

bylam po menza, wrócił cały i zdrowy, mała się nie mogła opanować aż się trzęsła za nim. widać, że rozpoznaje już jak nikt inny...

Do góry