reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jestem jakby nie było:-p
Mąż kolacyjkę robi, jajecznicę na kiełbasce mniam:-p już pachnie że aż nie mogę się doczekać, młoda wyleguje się w wannie zaraz ją wyjmę bo ona tak lubi siedzieć długo aż woda się nie schłodzi a potem chyrla...Dziś znów grymasiła, dostała wciry od mojego bo normalnie przeszła samą siebie jak nie buszowała mi w naczyniach i zbiła mi porcelanową miseczkę to potem obiadu nie chciała jeść tylko cały dzień praktycznie na placku murzynku...a potem "nie mogę kupy zrobić i wyk":wściekła/y: to znów małego mi wybudzała...niech już idzie spać co święty spokój będzie, mały za to bardzo grzeczny cały dzień co mnie cieszy zero płaczu a w nocy obudził mi się tylko raz o 4 mam nadzieję że dzisiaj też będzie ładnie spał:tak: to tyle na razie....

reklama
megi widze ze mloda dalej zazdrosna i nie wie jak sie wyrzyc, mnie mloda doprowadza do szewskiej pasji zwlaszcza wieczorami jest meczaca:confused2: i wiecznie byc cos mlocila i juz taka baba sie robi ze musze pilnowac co je
blond dzwonilas tam?

tak dzwonilam. kazali mi przyjsc na konsultacje samej bez dziecka. sa codziennie chyba o roznych godzinach z tego co w necie wyczytalam. ona mi tylko o dzisijszych powiedziala ale nie mialam co z malym zrobic od 17-18 wiec nie pojechalam. jutro jak zdaze po ginekologu to pojade bo niby 10-11 jutro.a najgorsze ze w necie sa 3 adresy. czeresniowa 2, 3 i 15. 3 rozne budynki:/i wez tu czlowieku badz madry...na miescu sie dowiem pewnie.kazala mi wziac ksiazeczke zdrowia malego ta z porodem itp i ta babka zadecyduje co dalej, czy wogole cos a jak tak do czy lekarz, pedagog czy psycholog.dzieki ciacho za info:)
Megi moj tez nieznosny ale tylko na wieczor dzisiaj. teraz sie drze ze nie idzie sie kapac bo chce bajki ogladac i nie moze sie rozebrac bo... nie moze ;)no a teraz mu "dedenki nie działają"(czyli spodni nie moze sciagnac)

Ostatnia edycja:
blond to wszystko jest w jednym budynku tu gdzie internat jest a wchodzi ze do niego tak zawinkal czyli od tylu, tam jest parking
nie ma za co wazne zeby ci cos doradzili

blondi- bo po koperku dziecko może mieć luźne stolce i do tych herbatek w granulatach dodają sztuczne barwniki, mi dużo mówi mój pediatra albo taka fajna położna, muszą się znać, a można dziecku dać słabo zaparzoną herbatkę zamiast tej koperkowej w granulatach, i posłodzić lekko glukozą.

Megi- przejdzie jej, moja to samo robiła i mnie wnerwiała, teraz jak oboje biegają to mi to nie przeszkadza, bo młody mało śpi, więc nie ma kogo starsza obudzić, a w nocy też śpią ładnie, w sumie Arek budzi się maksymalnie 2 razy. A co do grzeczności to Arek jak był mały to też ciągle spał i był taki grzeczniutki, no ale się skończyło i też niezłe z niego ziółko jest.

Future- to pod choinkę zestaw do sprzątania dla Helusi jak jej taką radość to sprawia.

jak juz Kroma zaczela to ja kontynuuje:)
default.jpeg
tak a propos swiat, Helenki i sprzatania:-D

blondi- ja bym chciała ale tylko z mopem na nogach, bo moje już nie raczkują, ale dla tych co zaczynają to dobry pomysł.
Future- a tabletki nie pomagają? Mi też jest tęskno za zimą, ale oby nie za długo była.

reklama
Do góry