reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi moge Ci sprzedac za 8 zł Misiuli karuzele.... + przesylka.
Albo sama te czesc gdzie muzyczka jest taniej przesylka wyjdzie. Bo 11zl jesli cala karuzela, bo jedna juz slalam.
zrobie fotki pozniej i Ci pokaze....

Misiula ma smary po pas :-(

reklama
ja z nia od 1,5 tyg nigdzie nie bylam.... tylko u lekarzy...
odemnie pewnie zalapala... ja smaram od ok tygodnia... :-(
a w niedziele rano antybiotyk ostatni raz wziela :-(
i jeszcze naszej doktorowej do konca tyg nie ma, no pieknie....

larvunia ale nie zakladaj ze bedzie jej potrzebny atybiotyk, moze wszystko bedzie dobrze
a lekarz musi przyjac cie inny jak twojego nie ma
u nas mloda miala do roku kilka razy katar i tylko raz dostala antybiotyk bardziej profilaktyznie bo starsza miala zapalenie oskrzeli

witam
Larvunia zdrowka dla malej!przechlapane macie. co chwile ktos chory:(a wlasciwie to caly czas. jak waszej nie ma to na pewno jest ktos na zastepstwie...zawsze lepiej jednak do swojej
Megi ja tez nie mam. a tez bede musiala za pare miesiecy karuzele kupic bo po malym poszla do Asienki chyba:)
JA po ginekologu. Badania ok , w sumie wszystko ok oprocz cisnienia ale mnie to nie dziwi bo zawsze mam ledwo zywe. dzisiaj 92/48 az babka myslala ze sie sprzet popsul i 2 razy mierzyla :Dprzynajmniej na kawe mam przyzwolenie:p aaaa i co dziwne to oni mnie do porodu mierzyli!!!w 4 miesiacu hehe. mowie ze ja jeszcze nie chce i mi sie nie spieszy:rofl2:nie wiem po co juz...
to ja zmykam na kawke i drozdzowke :p

dziekuje dziekuje pyszna :p wogole polozna zawyzyla mi do karty ciazy cisnienie i wpisala 98/48.w poprzedniej tez tak robili a potem mialam nadcisnienie na koniec...i przytylam pol kilo:rofl2:zeby to cala ciaze tak bylo ehhh...
Rafal odpukac od stycznia bez antybiotyku. jak cos sie zaczyna dziac to ostatnio udaje mi sie go odratowac pulneo, inhalacjami , ibum i drosetux. i tak z 3 dni rano i wieczorem i sie wygrzebuje jakos na szczescie

mloda juz zapisana do innej na 16.00 w piatek.... tez od dzieci, juz u niej klika razy bylam, ale wole swoja :sorry:
moze uda mi sie ja podleczyc.. daje witC, inhaluje co godzine i sciagam smary co pare min... Od rana jak ja tak porzadnie pare razy poinhalowalam i frida potraktowalam to jakby lepiej... Ale pewnie splywa jej bo zakaszle mi czasami.... tak zwyczajnie.

blond to znalazlas patent na mlodego choroby:-) ja mialam to gorne 105 wiec jak na mnie to takie niskie bo ja mam normalnie 120 ale dobrze funkcjonowalam przy nim:-D
larvunia lepiej zeby osluchala ale az takie kolejki ze dopiero na piatek?

reklama
Larvunia pokaż fotkę może nawet całą kupię dla młodego lub na pewno pozytywkę:tak: tylko jakby co napisz mi na gg co i jak z przesyłką;-) biedna Misiulka, ciągle coś...zdrówka dla niej. Nasz też ostatnio miał katar jeszcze czasem mu jakieś suche babolce się wyjmie z noska bo zalegają i uniemożliwiają oddychanie.
blond faktycznie bardzo niskie masz ciśnienie, dobrze że badania i dzidzia ok:)
mycha oby Jasiu nie marudził po szczepieniu...my ok 10 grudnia znów:sorry:

Mały śpi smacznie, uwielbiam na niego patrzeć jest taki słodki, tak go love:-) Zuźkę też oczywiście chociaż łobuzuje...
Ściągam jej z torrenty bajki disney żeby znów spokój był na jakiś czas:-)...jeny czy ja się ruszę i zrobię sobie dziś śniadanie?? kopnijcie mnie:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry