reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzis i jutro nie mam jak sie dostac. W czwartek nie ma zadnej od dzieci.... zostaje piatek :baffled:
Nie jest z mloda zle, nic nie charczy jej, jest pogodna jak codzien... "tylko" te smary...

reklama
kazde dziecko ma katar to jest chyba nieuniknione:-( ale bedzie dobrze
uciekam bo za dlugo siedze na kompie
milego dnia zycze

dzieki megi :-)
zalezy jaki dlugi... ten byl 122cm ---> 35zł.
poduchy za 29zl
maskotki (zalezy jakie duze) za 25 zł.
chusteczki z metkami za 25zł.

hej.
ciacho pewnie, ze na dworze. wczoraj wogole do domu nie weszla ;/ no ale nie dziwie sie, bucha się wkominku. jakbym założyła taie futro jak ona ma, to też bym nie weszla do domu.

larvunia tak mi przykro z powodu misiu, ale ja chcesz, to jacek dzis około 14.30 jedzie do gorzowa, i w czwartek tez. moze wczesniej sie uda termin, to ci epodrzuci pod lekarza, a pozniej sobie pojdziesz do mamy najwyzej. albo tesciów. no nie wiem, tylko tak moge pomoc.

ja mloda zaraz ubieram i idziemy na dwor, bo piekna pogoda, juz 6 stopni...wiec trzeba to wyjkorzystac ;)

a ja tyklo przerobie rosol na pomidorowa i tez bedzie git ale drugie musze zrobic bo dzieciaki
beda brzeczec ze sie nie najadly :baffled:

reklama
No to My po szczepieniu, Jaś płakał i to bardzo ciasteczko jednak szczepienie nie było bezbolesne :no:
i w ogóle lekarka znowu Mnie nastraszyła i już mam lekkiego doła ale to na tajnym... :-(
Tak poza tym mały cały czas śpi od powrotu ze szczepienia, może nie będzie marudny tylko prześpi ten czas... :eek:
Larvunia zdróweczka, u Was to cały czas widzę jakieś choróbska się kręcą a jak tam ospa, delikatnie przechodzi?
Blond faktycznie ciśnienie masz niskie.... Jak na razie 0,5kg to nie dużo :tak:
Future miłej pracy ;-)

No nic trzymajcie się, lecę na tajny....

Do góry