reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
widze ze macie przeboje z dzieciakami ja nie moge narzekac moje nie mialy buntu 2latka ani nawet 3 latka:sorry2:
madziarena ja juz mam takie wyrosniete dzieciaki wiec nie pomoge ale jak byly male to nie szalalam bo i tak za chwile szla zabawka w kat wiec nic drogiego nigdy nie kupowalam
marzenka to bedziecie miec radoche z ciastkami
a my dzisiaj do ortodonty jestem ciekawa czy mloda bedzie nosic aparat?

reklama
madziarena bo pomalowac i wytapetowac kuchnie to nie problem....a dlaczego u nas tak dlugo bo przeciez kuchnia od podstaw pewnych spraw sie nie przyspieszy...na cale szczescie juz koncowka :-Dno i racja bede miala slicznie:-D
no to piekny weekend ci sie szykuje:-Dimprezka bedzie:-D:-Dtakze zycze milej i wesolej imprezki :-)

marzenka to juz prawie ze final:-) a to tylko kuchnia zostala czy jeszcze cos?
ja jak sobie pomysle o remoncie to my sie odechciewa ale jak cos to bedziemy robi w wakacje tak zeby dzieciaki byly u dziadkow

dobry
jejku ide kawe robic, wstac nei moglam...
moj mi dziecko z lozka zabral i nawet nie wiedzialam o tym
lojej..... dzis ide z dziecmi spac nie ma to tamto jestem wykonczona...
malo sypiam ostatnio, musze odespac...

larvunia halo, tzn.ze twardo spalas ze nic nie czulas:-D
ja dzisiaj musze tu i tam polatac a nie chce mi sie mam tylko nadzieje ze padac nie bedzie

Hello
Ciacho kropi caly czas od rana.daj znac co z tym ortodonta bo ciekawa jestem.
Madziarena gyrosa zrob, to wszyscy lubia chyba. a co do prezentu to ja nie mam pojecia co dziewczynki lubia w tym wieku
Marzenka a jakies zdjecia remontowe sa?:p
ja dzisiaj mam rozprawe apelacyjna o alimenty w sadzie, bo ten d...... sie odwoluje . zobaczymy co bedzie. o 11:30 trzymac kciuki!:)

Witam was. ledwo na oczy patrzę:errr:...komu kawy komu???
W nocy w miarę ok 2 razy wstawałam do Pawełka, wieczorem był strasznie marudny, nic go nie bawiło nawet noszenie na rękach, kołysanie ...późno zasnął a ja z nim. Dziś już widzę pogodniejszy, śmieje się i w ogóle...maltretuje pieluchę tetrową wkładając ją do buzi:-) Śpiąca jestem i zmęczona jakoś, pogoda dupna jeszcze mam szaro w mieszkaniu jakby się ściemniało:dry:
Mycha a niby miła babka z tej Fotujmy tak wywnioskowałam ale wykład mi dała, praktycznie zaleciła mi kąpiele małego w czymś takim (podała nazwę ale doczytać nie mogę bo pismo jak kura pazurem) bo niby ma suchą skórę na nóżkach, na cimieniuszkę zapisała jakiś krem AA ponoć nie tani no i zauważyła że na policzkach ma zaczerwienienia takie chropowate troszkę to niby na mleko uczulony i mam mu podawać NAN Pro ale HA kurde tylko on jest droższy od zwykłego nan pro...także widzisz pierwszy raz u niej i takie zalecenia a jak chodziłam do Wierzbickiej i nadal do niej chodzę to niczego się nie czepiała...akurat wczoraj musieliśmy trafić na inną dr:sorry2:

ciasteczko czekam az skonczy kuchnie wtedy pomaluje sciany i potem jeszcze do pomalowania sciany wkorytarzu i wsio bedzie:-)
blond zdjec remontowych nie ma bo nie ma czego ogladac:-Djak bedzie efekt wtedy beda:-D
ciasteczko to czekamy na wiadomosci od ortodonty:tak:
larvunia to ci kochany mezus....:-)

Witam pije kawke i tradycyjnie pojade do mamy :tak:

larvunia to mocno spalas,ale ty zamiast w nocy spac to szyjesz a potem tak juz jest ze zmeczona jestes i nie wyspana:-)

Megi ja 4 lata chodzilam do Bujalskiej i dla mnie byla fajna i ok lubilam ja jako lekarza :tak: u tej co ty to bylam tez przypadkowo moze ze 2 razy,a jak za drogie te rzeczy co przepisala to moze popros w aptece o zamienniki jakies napewno sa

Blond no to trzymam kciuki za pozytywna sprawe :tak:

ciacho ciekawe jak bedzoe z tym aparatem daj znac...

u nas zimno i wietrznie :tak:

reklama
megi a teraz jest tylko NAN pro ha czy samo NAN ha?? bo to sie tak zmienia, kiedys byl tylk NAN HA i koniec
no drogi byl 6 lat temu po 15-17zl za puszke placilam
a krostki na policzkch i zaczerwienienie to jak najbardziej skaza bialkowa

probuje sie dodzownic do nich ale jeszcze nikgo nie ma a niby od 9 przyjmuja jak ja nie trawie niepunktulnosci:wściekła/y:
tez jestem ciekawa jak bedzie z aparatem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry