no a ja smaze pieczarki i nie wiem co z nimi dalej zrobic ale mielismy ochote i pewnie beda bulki z pieczarkami

niezdrowo jak cholera na noc ale co tam. jutro W jedzie i znowu sama 2 tygodnie

buuuu
Megi, Mycha a ja z synem pani fotujmy chodzilam do szkoly, on rok starszy ode mnie.pol dnia zastanawialam sie skad to nazwisko znam.
Owca ja tak kiedys 2 zakiety z allegro dostalam tyle ze identyczne. jeden wyslali poczta a drugi kurierem. napisalam maila do nich ale nie odpisali wiec nie odeslalam im. ich blad i nie bede za wysylke placic wiec mam 2 jeden u siebie a drugi u mamy i nie musze wozic

Katgen zdjecia dodalam

Mycha skad ja to znam to gledzenie hehehehe. czasami to juz nawet nie wiesz co mowi a i tak przytakujesz

kolezanka kiedys mi opowiadala ze jej mloda tez tak chodzila caly dzien i jej gitare zawracala, z 6 lat miala. i ona jej tylko odpowiadala po jakims czasie juz od niechcenia tak tak, ok, tak mozesz itp... i jak bardzo sie zdziwila jak do kuchni weszla

patrzy a tam jej corka mikser w rece i babeczki z kolezanka robi

to oczywisice krzyk na nia , ze jak to , ze nie wolno, ze za male sa, piekarnik wlaczyly i wogole a ta ze przeciez mamo mi pozwolilas

teraz juz woli jej sluchac bo zaraz sie zgodzi zeby na piwo poszla i nie bedzie o tym wiedziec