reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
larvunia figurki super, mi sie zwyczajnie niezbyt chce robic tzn. nie wiem co bym pozniej z tym zrobila?
nie lubie miec pelno bibelotow wole doslownie kilka
madziarena zdrowia

reklama
To i ja się przywitam:)
Wiecie co ja chyba mojemu jutro zakupię żel Bobodent, masakra jak mi mały w nocy cmokał aż było słychać, rączkę w połowie w buzi trzyma i mlaska, biedny wkurza się bo go dziąsła swędzą a schłodzony gryzaczek nie działa jak na razie bo nie umie go trzymać w buźce...myślicie że już mogę mu smarować??
Byliśmy wczoraj u mychy i jej męża, kulki rafaello pyszne, ona ma patent do pieczenia i robienia słodkości:tak::-)
Dziś robię zapiekankę na obiad jeden z pomysłów na....poz tym nuda jak co dzień siedzę z dziećmi w domu...

witam:)
a ja sie nie wyspalam dzisiaj i mam ochote sie walnac jeszcze na jakis czas w lozku:p
Ania a Ty bys cos napisala co tam a nie halo:p
Larvunia piekne aniolki:)
dzisiaj mam sporo do zrobienia ale znajac zycie znowu nic nie zrobie. z takim leniem to ciezko cokolwiek zrobic. buuuu. a potem wyrzuty sumienia ze wszystko w plecy...

A co mam pisac;p dzieciaki zdrowe a w pracy jak to w pracy ostatnio jakiegos lenia mam... wogole na wszystko czasu mi brakuje. Jak to Asia wczoraj sluchała Amelka znow Janka meczy.... a ten maly cwaniak nie chce sam chodzic musi sie tryzmac jak poczuje ze nie ma reki to siada na tylek i koniec... znow nie mam czasu nadrobic co u was:( pozdrowionka

I ja się witam, z kawusią,
Wstałysmy co prawda po 7mej ale z wyrka ruszyłam się dopiero po 9 ;) Jakoś tak fajnie potulkać się z Młodą

Ja wczoraj powiedzialam w przedszkolu, że izki nie będzie na jasełkach. No ale cóż.

Najgorsze że jadę w niedzielę i na niedzielę mi @ wypada ;( fuck no.

katgen moze nawet nie bedziesz jej czuc:-)
ja musze sie ruszyc i isc do miasta..mam troche rzeczy do kupienia do kuchni ale jakos ciezko mi sie ruszyc po poludniu malowanie i sprzatanie mnie czeka ..takze do milego:-D

reklama
Dzień dobry.
My też nie śpimy jakoś od 7 ale tak samo jak Katgen z łóżka wynurzyłam się po 9 :-)fajnie się leżało z chłopakami... :tak:
Śniadanko zjedzone, zaraz też idę kawkę sobie zrobić bo jakiegoś muła mam no i Jaśkowi dać mleko bo się pomału zaczyna dopominać :tak: coś Mi się komputer zamula, myślałam że to internet ale nie bo cały komputer wszystko mi się muli :wściekła/y:

No to się pochwalę :-p

rafaello w kulkach

rafaello (2).jpgrafaello (4).jpgrafaello (1).jpg

a tutaj pierniczki :-)

pierniczki (5).jpgpierniczki (1).jpgpierniczki (2).jpg jak na pierwszy raz to myślę że są w porządku haha :tak: :-)

Ostatnia edycja:
Do góry