reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mycha daj rafaello jedno.....PLIS:)

Śliczne pierniczki, śliczne rafaello..

Mi też komputer tak muli, musze formata zrobić ale najpierw pozgrywać wszystko na płyty bo pendriva nie mam
:szok:

reklama
U Mnie @ właśnie się skończyła 4 dni temu :tak: więc jak fajnie bo na święta nie będę miała tym razem :-);-)
dzięki dziewczyny, Katgen dawaj adres wyślę jutro pocztą hehe też musimy formata zrobić ale najpierw zakupić płyty i też wszystko zgrać a dużo dużo tego jest oj dużo...

Ja też nie poszaleję raczej... Zapowiada się Sylwester w domu z mężem i dziećmi, do rodziców ani siostry nie chcę jechać z wiadomych powodów.... :-(

no hej. ja w tamtym roku, z powodu brzucha bylam w domu, i w tym roku tysz raczej w domu. Albo do Larvunia łaaaaaaa hahha

nie nie, zartuje, ale moze do znajomych gdzies pojdziemy, którzy mają dzieci. ale tak naprawdę, to i w domu moze byc fajnie...kameralnie, ale fajnie ;)

to mozemy sobie rece podac:-D o sorry rok temu bylismy u znajomych ale zakonczyl sie niemilo:sorry::-D
ale powiem ci ze mi jakos nie brakuje tego ja sie nie nadaja na takie spedy

reklama
U Nas Mąż coś kombinuje, ale Mi się nawet nie chcę iść na żaden jakiś bal czy coś.... :no: jeszcze sami we własnym gronie tylko My i dzieci nie spędzaliśmy Sylwestra więc może być miło...

Masakra u Nas coś u sąsiada wiercą, głośno jak nie wiem Wojtek aż się cały trzęsie ze strach bo nie widzi co to tylko słyszy i się boi - tylko oby się do Nas nie przewiercili bo wtedy nie ręczę za Siebie...

Do góry