reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Łooo Losie masakra co ja dzisiaj przeżyłam. Formata mi się zachciało na kompie.
Łosz kurde, walczyłam od 14 do TERAZ z tym. kurde nie mogłam zainstalować sterownika do karty sieciowej do neta. szlag no. ale się nadenerwowałam. Masakra.

milej nocki dziewczyny
a łowieczka gdzie sie podziewa? dzisiaj nawet nie zajrzala:eek:
katgen a mi wyskoczylo dzisiaj cos z systemem no smiech na sali
jakis cuda mi sie dzieja na kompie ale mam uszkodzonego twardziela wiec
coraz czesciej cos sie pierdzieli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi nie muli, tylko twardziel pada powoli:-( tzn. w kompie mojego M bo wlasnie na nim ostatnio siedze
a w moim kompie tez przydaloby sie zrobic porzadek bo wiesza sie no chyba ze tak twardziel bo one wiecznie nie zyja a szkoda

asienka - nie zebym się cieszyła, ze Oliwia płacze....ale fajnie, ze lubią dzieciki mieć ze mną zajęcia. chociaż pewnie nie wszystkie.

megi - ja widzę, że Tobie coraz lepiej hahahha. dzieci spią, menżuś wraca, pewnie kolacyjka bara bara haha...no niezle! a mowią, że młode mamy na nic czasu nie mają....

larvunia ja też kicham, i w dodatku mnie zaczyna bolec gardło, a biorę antybiotyk, wiec sama nie wiem co jest! mam nadzieje, ze kolejnego choróbska nie niesie w nasze strony...

moja zn ów sama zasnęła.........kochana niuńka....znaczy z muzyką ;)

reklama
A co was tak mało dzisiaj..myślałam że znów kilka stron do czytania będzie..:)
Witam z kawką, młoda mnie dziś nie dała pospać eh załączyła u mnie bajki i co chwila coś wołała...wstałam bo nie było sensu leżeć.
future moje dzieci też zawsze same zasypiają, Zuzia jak była maleńka to w łóżeczku leżała smoczek do buzi i zasypiała, tak samo jest z małym...:tak: a jeśli chodzi ci o wczoraj...nic nie było:-D..m co prawda po 22 przyszedł ale nie chciał mi dmuchać oparami:-D wykąpał się i poszedł spać, chwila moment go nie było:-D dziś ciężko było wstać po 6 do pracy, życie ale stwierdził że wódka nie dla niego:no:...100 razy woli piwo:tak:
Ja dziś do gina muszę iść po receptę a potem na zakupy, kupię do bigosu i jutro już zrobię, pogotuję w słoiki lub zamrożę i już jedno z głowy...a Wy kiedy zaczynacie coś pomału robić na święta???

Do góry