reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
ja tylko na moment. niestety nie poczytam co u Was. koncze pisac prace. zostalo mi 3 strony i format wiec dzisiaj chce ja oddac do sprawdzenia,. musze sie wyrobic do konca roku zeby byla gotowa w dziekanacie bo inaczej bede musiala 400 zl zaplacic za obrone:/a do tego w dziekanacie moj indeks zginal i wogole jest swietnie. poczytam wieczorem jak uda mi sie to skonczyc.
paaaaaaa

reklama
hej megi moj M zawsze po mowi nigdy wiecej a ja sie smieje ze do nastepnego razu:-D:-D
a ja to bede robic cos dopiero za tydzien zreszta ile tego jedzenia, ugotuje bigos z mieszanej kapuchy
i zamroze moze
zreszta wszystko bedziemy robic w piatek i sobote my nie nie szalejemy ani z zakupami ani z niczym:-D:-D jedynie co to zawsze duzo cytrusow jest:zawstydzona/y:
blond zartujesz ale maja oceny w protokoly wpisane ale mimo wszystko jaja

Witam z kawucha !!
ja dzis na szybko wpadam i uciekam
kolo 15 wypad do polandi takze musze nas spakowac i lepek umyc,obiad jeszcze jakis i tak zleci szybko czas...:tak:

Future gratuluje zabeczkow !!:-)

Uciekam laseczki odezwe sie po wekendzie buziaki :-):-)

Cześć.
Future gratki na kolejne ząbki :tak:
Owca miłego wypadu do PL ;-)
Larvunia oglądasz albo oglądałaś może dziś Pytanie na śniadanie??? :dry:
Megi a My dziś będziemy robić bigos, pierogi i uszka... :tak::-) właśnie zaraz idę wstawić grzyby żeby już były gotowe na później.... :tak:
Katgen no to się pewnie nadenerwowałaś :tak: :baffled: ale w końcu Ci się udało, Ja tam sama się wolę nie brać za takie rzeczy dzisiaj męża do tego zaangażuję ;-):tak:

My po śniadanku, idę właśnie wstawić grzyby, wyciągnę mięsko wstawię w parowarze + ryż + marchewka+groszek do tego jasny sos i będzie potrawka na zdrowo bo wszystko w parowarze będzie robione :tak::-)

reklama
Do góry