reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dobra ide spac... troche poszylam... spac moge ale na mojego czekalam... wiecie tak piździ a on taka padlina jezdzi ("bialym rumakiem"- ktory ledwo dyszy:-p) i sie martwilam czy czasem go z drogi nie zwieje ;-) Ale dotarl... powiedzial "Wrocilem", rozebral sie i bez kapieli w samych majtolach wlazl mi w swierza posciel nosz... a dopiero co ja zmienilam.... i teraz bedzie mi trolic :dry: Ale zdazyl glowe do poduszki przylozyc i spi jak male dziecko... kurcze bidulek moj... zmeczony na maxa widac.
no to co do jutra laski :*
Future dzieki za zakupy :*** kochana jestes :*** (a bulka to miala byc czerstwa a nie bulka tarta :-p, ale spoko przyda sie)

edit:
kurde pogasilam tv tak cicho a slychac jak wieje na maxa na dworze, jak w horrorze... jeszcze dowiedzialam sie od sasiadki (z psem bylam na siku przed chwila) ze gosciu zmarl sasiad z domku na przeciw... szkoda go dobry czlowiek byl... raka mial.

Ostatnia edycja:
witam
megi i jak tam ?moze twoj specjalnie to robil zeby zobaczyc u ciebie zazdrosc:-)
larvunia no wczoraj to strasznie bylo na dworze.nie dziwie sie ze sie balas o swojego roznie to bywa....
co do sasiada widzisz tak to w zyciu bywa ze dobrzy ludzie umieraja szybciej niz ci ktorzy sa zli...nierozumiem tego....fajnie ze mozesz liczyc na future ;-)
ja dzis sie chce wybrac d miasta do pepco chce...bylam w tesco musze dokupic komplet talerzy i niby byly fajne komplety to gleboki talerz jak nie gleboki:eek:
potem chce ciasteczka z dawidem robic i krokiety...wiec caly dzien zaplanowany..poki co spijam kawke i trzeba sie brac do roboty....:-)
milej soboty

Witajcie
Lavrunia- warto zobaczyć jak masz czas, bo czasem jak robią przeceny to można kupić te bodziaki w komplecie co są pakowane za małą kasę, ale jak ja byłam ostatnio to były tylko białe, a co do bodziaków to najtańsze były ostatnio w peppco, z długim jak Olce kupiłam po 5 zł i po 7 zł za sztukę, i z krótkim tez w podobnych cenach były.

Witam sobotnio

JA dopiero wstałam, kawkę pije i czytam co u Was.
Zła jestem, bo auta w warsztacie jeszcze nie ruszyli, a obiecali że na dziś zrobią. NIe mam jak młodego w poniedziałek zawieść do żłobka, bo musiałabym wyjść chyba o 5 , bo trzeba jechać najpierw autobusem , później tramwajem:dry:i znów musiałabym tramwajem do pracy jechać-Kosmos.Mój M tak spokojnie mi to mówi, pojedzie i zostawia mnie z problemem, ale mój problem to przecież nie jego. ZŁa jestem jak diabi.

Kroma- Olajeszcze w body chodzi? są jeszcze takie duże?mój mały już od dawna chodzi bez.

marzenka- to masz dziś roboczy dzień. Ja pewnie posprzątam i coś na tydzie ugotuje, żeby później mieć spokój.

Larvunia- nie wiemm, ale jak tam przeceny są to warto kupować właśnie bodziaki, bo mają dobrą jakoś, a w przecenie kosztują grosze.

reklama
Do góry