Hello
LArvunia ja tez ostatnio widzialam w tesco przeceny body i w lidlu tez super byly za 6 zl za szt
Aneta ja dostalam od mamy 3 pary body na 104

i wszystko ok bo zima nawet lepiej bo dziecku po plecach nie wieje ale nie zakladam mu ich bo jak idzie siku to zaraz je osika i leza w szafie:/
a co do auta to wspolczuje. taksowka Miloszka zawiez..:/ja mam takiego ugadanego taksiarza ze jak mi sie auto zepsuje to mnie wozi po cenach biletow utobusowych ale juz z tego dawno nie korzystalam.kiedys mnie tak ponad tydzien do zlobka wozil i odwozil za 8 zl w 2 strony
Marzenka powiem Ci ze teraz te talerze jakiej do doopy robia wlasniete glebokie sa takie plytkie...

ale masz racje idz do pepco. tam sa takie biale talerze na sztuki , i np duzy kosztuje 5 zl a w tesco tej samej firmy szt 10 zl wiec do nas po nie przychodzili ludzie ktorzy zalapali ze to te same

one sa takie biale proste pofalowane na bokach . takie cienkie. mam te mniejsze z nich.
Megi i jak tam?skad on ja wzial jak nieznajoma?sama zaczela pisac?jak mnie wkurzaja tacy ludzie na gadu co im sie nudzi i pisa do obcych i dupe probuja truc. dlatego od jakiegos czasu ustawilam sobie ze ma mi nie pokazywac wiadomosci od nieznajomych. tez mu ustaw tak i sie zdziwi ze nikt do niego nie pisze
Kaatgen jajkownice hahahahah

mlody wczoraj zobaczyl koparke z kogutem u gory i mowi mama patrz koparka z ijoijem