reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
O wy nie dobre ja tu staram sie do lodowy nie zagladac a te mi o zarciu tu ciagle pisza aaaaaaaaa
Wczoraj w nocy bylam taka glodna ze zasnac nie moglam musialam wody wypic 2 szklanki
no coz ale jak jak mus to mus

czesc
Befatka i jak u Was z goraczka?
u mnie jak spadnie to zaraz wraca mlody ma wlasnie 38,8 :-( podalam ibum wlasnie ....eehhh
Mloda wczoraj dwa razy chafcila mi i jakos spokuj, pogodna byla nawet po przygodach... dzis ok.. tez sie usmiecha... puki co ok.
eehhh te dzieci...

Hey
U nas nocka spokojna, mi 2 piwka to jak znieczulenie i spałam jak dziecko;)

Lecę, nie mam zbyt wiele czasu;)

Napiszę jakiegoś smska do Larvuni i sie zamelduję;)

witam niedzielnie
dla wszystkich chorowitkow zdrowia !! larvunia u ciebie wiecznie cos to jak blede kolo
katgen szczesliwej podrozy

reklama
Future kochana podszedl by Twoj po dwa kartony?? Mam ciuszki juz poodkladane, wczoraj porzadki robilam w szafie u Misiulki.
Kartnoy dwa mniejwiecej jak po pieluszkach 3pakach....

czesc ciachoooo;-)

Do góry