reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Beti! Masakra! Ale dobrze ze to tylko tak sie skończyło...Dobrze że jesteś cala i zdrowa!

reklama
Dzień dobry wszystkim! poczytalam właśnie co się dzialo u was od wczorajszego wieczorku, moja śpi a ja w ciszy przed monitorem kompa;-)

Katgen- to racja że twoja się wykończy od tego wymiotowania, jejku jak czytam co z tą iskierką się dzieje:no: tak mi jej szkoda, a na ząbki to moja też gorączkowała ale sporadycznie i to były stany podgorączkowe a twoja to widze gorączkuje cały czas no a jak pisesz że gardełko czyste, płucka też nie kaszle ani nic to ja nie wiem co jej może być ale wiedz, że jesteśmy wszystkie z Tobą:tak:
to aktualnie moja Zuzanka :-)

Beti- ale miałaś przygodę nie ma co, nieżle się pewnie strachu najadłaś? a od czego ten pożar jak można spytać? :-)

Magdamir- witaj kochana, jak dobrze że znajdujesz chwilkę by nas tu odwiedzić :-) baw się dobrze!!!

Katgen szkoda mi ciebie, sloneczko piękne wiem że chciałabyś z Izunią wyjść ale gdyby nie miala gorączki to spacerek mały byłby jak najbardziej wskazany. Ja dziś będe w waszych stronach bo o 13 mam być pod jednostką, idę z mężulkiem na zakupki, widzisz gdybyś mogła wyjść pogadałybyśmy sobie bo zawsze to rażniej z kimś pogadać a ja lubię słuchać ludzi a potem im pomagać jak tylko umiem, jakby co możeszdo mnie walić jak w dym :-)

Ostatnia edycja:
Witam ten pieny "poranek". Ja mam dzisiaj zalatanie w pracy, młyn totalny. Pracować raczej będe tak długo jak tylko to będzie możliwe, na L4 na razie się nie wybieram, choć coraz większego lenia dostaję :) Właśnie mój Marcin pojechał po wyniki badań, ciekawe co się okaże :) pozdrawiam i wracam do pracy ! Pa:happy2:

Larvunia dokąd? Do Wawy? Do Łodzi?
Co kupujesz?
sprzedajemy a nie kupujemy ;-) mezulek czesci samochodowe a ja torebki ... jemu jakos idzie ale te moje torebki tak sobie

larvunia z mezulkiem juz wszytsko ok?
raczej tak sobie..., specjalnie ze soba nie rozmawiamy... :dry:
cześć cioteczki:-)
ciężki wieczór miałam
mojej Pati nie było, tylko ja z Chudą bo O na służbie, przyszła sąsiadka z psem i moje dziecko tylko krzyknęło, ze idą na spacer z psem, no oki
siedze sobie na spokojnie, czytam co tam u Was, a jakis hałas w domu, ja do kuchni a tam ogień po sufit...
nie mamy okapu, szafki, i generalnie kuchnia do remontu

zmykam , później się odezwe

Madzia udanego wypoczynku, bo nie zdążyłam wczoraj
całuski dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków naszych:-)

beti szok!!! wspolczuje kochana, obys szybko kuchnie stawila na nogi.

madziarena:-)trzymam kciukasy za wyniki:-)
a co marcin wolne?o ten to ma dobrze:-)moj ma jeszcze do wykorzystania 10 dni za irak hehe,:-)

Megi dzięki za wsparcie, napewno sie spotkamy jak tylko bede mogla wyjsc na spacer;) Nic sie nie martw! Jeszcze sie znudzimy:)
Ja na 12.20 do lekarza. Biore jednak Izke ze sobą bo dostała jakiejs wysypki, moze to jednak byla 3-dniówka??? OBY!!!!!!!!
Gorączki nie ma, moze lekko podwyzszona temp. ale czułko ma zimne i nie chce jej meczyc mierzeniem temp.
Własnie, musze kupic jakis dobry termometr taki douszny albo jakis taki co szybko i dobrze mierzy temp. Macie jakies co polecacie?
Ja mam z Canpola taki elektryczny i jest o kant......rozbic. Za mało wskazuje zawsze, głupieje ogólnie(jak wszystko co mam z canpola jest do kitu wogole)
a teraz mam taki zwykły tez elektryczny i tez daje o 0,2stopnia za mało.
Polecacie cos Mamuśki>?

Ja też mam elektroniczny ale nie narzekam, szybko mierzy ale ja kupiłam go z Klubu dla Ciebie:-D powodzenia u lekarza Kasiu:-)

Dziewczyny ja narazie zmykam zupkę jarzynówkę gotować, do.....póżniej !!!!

Twoja Izolda też śliczna dziewczynka, będzie mi miło zobaczyć ją na żywo, kocham takie szkraby!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam lasencje moje kochane
Katgen -3mam kciuki zeby to był 3dniówka.Biedna Izulka no i Ty tez sie męczysz biedaczko ta bezsilność wykańcza.Buziaki dla Was.
Megi-Sliczny ten Wasz Zuziaczek
Beti-Wow nie zazdroszcze,nie łam sie kochana jak pisały laski najwazniejsze ze nic Wam sie nie stało.

Jezyk miłego wypoczynku u rodziców ja tez nienawidze byc sama w domu w sumie tez mam córcie ale to nie to samo.Mój pracuje na nockia ja mam cykora sama w nocy w duzym domu i dlatego biore sobie młodą do łózka.Zawsze jest sie do kogo przytulić
Larvunia nie wiem co Ci napisac.Pewnie J. ma jeszcze focha i do niedzeli mu przejdzie nie łam sie.
Dobra ide głodomorka zatankowac

Do góry