reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka, ja wchodzę a tu sobie dogadzacie słownie, co do wieku to ja też już 30 przekroczyłam, a za nim urodziłam Arka to mnie też pytano o wiek, ale to chyba też wina mody, bo w sumie człowiek na sportowo łazi i te niektóre panie w sklepach nie dowidzą :-). No ale teraz nikt już mnie nie pyta :-). Ja mam nogi głęboko w dopie, nałaziłam się, po zabiegu jestem, dzieciaki poszalały pół dnia na dworze. Idę odpoczywać. A lavrunia- ty mnie zadziwiasz, fajny blog. Nie wiedziałam, że masz taką artystyczną duszę.

Cześć
Nam dzionek minął spokojnie, raz na mieście autem potem pod wieczór spacer na nogach, poszliśmy sobie na lody. Po 20 dzieciaczki już spały. Otworzyłam sobie z moim m piwko tak dla relaksu ale coś go szybko zmogło i kazałam mu się położyć, po służbie jest więc zmęczony trochę...ja dokończyłam piwko sama, teraz kończę jeść drożdżówkę....dobre, słodkie na noc:-D Poczekam do 22.30 chociaż i dam Pawciowi mleko....już mi oczy się kleją ale co! muszę wytrzymać...nie chcę wstawać o 1 czy 2 w nocy...poświęcę się:tak:
aniołek to fajnie że tak młodo wyglądasz, nie jestem sama w końcu:-p:laugh2: a którego lipca masz urodzinki że tak spytam?? ja 23...Co do ząbków to powiem ci że twój Kubuś ślicznie wygląda z tymi 2 zębolkami no wręcz ślicznie...kocham takie szkraby:tak:

Hej ale drukujecie hehe
nie nadazam malo mnie na necie teraz bo mam jeszcze tesciow na glowie ;-);-)
jada w piatek w nocy
jutro mamy tez swieto to na grilla wybywamy,jeszcze mama moja wpadnie i babcia tez :tak:
a tak to dzis tez duzo poza domem :tak:

Komunia ogolnie super w kosciele bardzo ladnie :tak: tak inaczej :-)
w lokalu wszystko tez ok w sumie do 20 posiedzielismy :-) pogoda dopisala :tak:
Zdjecia na nk i fb takze narazie nie wrzucam tutaj, za tydzien jeszcze bede miala plytke z kosciola ze zdjeciami i kilka fotek od fotografa bo robil nam w kosciele :tak::tak: to pokaze :-)
Z prezentow to dostala sama kase i gitare hehe

Aniolek masz fb??...to poprosze tez zaproszonko ;-)

Uciekam pozdrawiam was wszystkie odezwe sie jak juz bede miala wiecej czasu i chata bedzie wolna :-D:tak:

Ostatnia edycja:
no dzień dobry :-)

zwrócilim się!!!

Było cudownie, pięknie, niewiarygodnie, gorąco, magicznie...
Co prawda ja nie łaziłam po górach, ale trochę zwiedziłam podjeżdzając autkiem, trochę z Hesią wózkiem.
Pierwszy dzień był super, żadnych dolegliwości ani nic. Niestety na drugi dzien strasznie wiało, i wszystko latało w powietrzu i...rozchorowałam się. ale nie angina czy cos, tylko astma mnie dopadła. teraz brzoza strasznie pyli i topola, a na te dwie ja jestem najgorzej uczulona, no i niestety z łażenia nici. w nocy wstawałam inhalacje robić, bo nie dawałam rady, no i dzisiejszy dzien byl do dupy, chociaż jeszcze było tyle do ogłądania. dziś pobieżnie Duszniki i Kłodzko.
Moja mama w kłodzku się urodziła, więc tymbardziej nam to bliskie.
Hesia...hm.........to dopiero aparatka. biegała po trawie, zjadała kamienie, biegała za pawiami i kurkami ozdobnymi, bawiła się z dziećmi i mama nie była potrzebna. Potrzebowała mnie dopiero przy spaniu, wtedy się wtulała i opowiadała całe dni, i się żalila, wtulała i całowała. takie jej się miłostki włączały wieczorami. a w dzień była "samodzielna".

Droga powrotna potworna, korki i skwar. i mała już z 50 km przed chałupą dostawała szajby. no ale wybaczam jej.
Niestety w czerwcu mieliśmy jechać w te same okolice na wesele, a ja bede pewnie jeszcze grubsza, i też pewnie bedzie upał. i niestety chyba odwołam. poprostu nie dam rady. widzę po sobie teraz co jest grane i nie dam się wrobić. nie dość, że tyle kasy to i ja nie bede w pełni korzystać, no więc chyba odwołam. jeszcze do końca nie zdecydowałam, ale niestety....chyba na to wyjdzie.

aha, zdjęć mam trochu, jak zgram to dam. :tak:

Się rozgadałyście :-D
Nie, nie urodziłam jeszcze. Ale na wizycie dzisiaj pogadałam sobie tak luźno z położną, bo ginek musiał na chwilę wyjść i powiedziała mi, że jeśli mam tak jak mówię, to ja pewnie urodzę z zaskoczenia... co mi bardzo pasuje. Bo jakbym miała jakoś czuć się jak zwłok przed rodzeniem to już bym się czuła.
Wróciliśmy ze spacerku dość późno, poczytałam książkę i tak się zebrać do spania coś nie mogę :-D Wyleżałam się ostatnie tygodnie za wsze czasy i teraz mnie do łóżka zaciągnąć się nie da :-D
ciasteczko - to teraz nic tylko zwracać się do Ciebie "o Pani" :rofl2: tylko czy można tak bezpośrednio, czy jakiegoś łącznika szukać? :-D

Future, Owca - super, że weekend udany, każda z was na swój sposób :-)

hello laski
nawet was nadrabiac nie bede bo nie mam czasu...zaraz sie biore za ogarnianie chatki bo tak nie mam czasu z szok.....
wczoraj w pracy do 14 potem bylam zalatwiac z badaniami do pracy i pozniej pojechalismy do madziareny na grila:tak:wrocilismy po 22..
owca doczytalam ze komunia udana i bardzo sie z tego ciesze:tak:
po obiadku jedziemy gdzies w pole weziemy kocyk i sobie troszke poleze i sie poopalam:tak:trzeba korzystac z pogody bo teraz malo takich chwil wolnych mam:-D
milego dnia

reklama
hejka

Owca- widziałam już sesję i twoja córka wyglądała pięknie, taka grzeczna dziewczynka.
Marzenka- tobie to dobrze, z Madziareną sobie grillujecie, chociaż wy dwie podtrzymujecie na żywo relacje bb.
Yolanta- i tobie tego życzę szybkiego porodu.
Aniołek- nie dość że dzieci macie w podobnym wieku to jeszcze same jesteście z w tym samym wieku. A czytałam o twoich poszukiwaniach pracy, a moja znajoma mówi, że na lato mają być staże dla długotrwałych bezrobotnych, ale to powyżej roku. A teraz tylko ci z orzeczeniami i po 50. Chyba, że grupę sobie zrobimy.
Megi- to też widzę, że u was ciekawie spędzacie długi weekend.
Future- zazdroszczę wypadu, sama bym gdzieś sobie pojechała,

dzisiaj jadę na moją wiochę,ma być dzień strażaka.

Do góry