reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
owca milo ze imprezka udana:-) marzenka to fajnie ze ilo popoludnie spedzilas:-) kroma to tez milo spedzicie dzien:tak:future fajnie ze wypad udany:tak:
a reszta co znowu gdzies wyparowala?:-D:laugh2:

reklama
Witam

Marzenka- brak czasu....skąd ja to znam, u mnie również wieczny brak czasu na wszystko, ale kwestia przyzwyczajenia.

Kroma, Anołek
-nie wiedziałam nawet że tak cięzo ze stażami, Pamiętam jak ja skończyłam studia i się zarejestrowałam, żeby ubezpieczenie mieć to pani z PUP na siłe na staż próbowała mnie wysłać.Powodzenia Wam życzę w poszukiwaniach i trzymam kciuki.

Owca- Hania ślicznie wyglądała, a mamuśka.........hohoho

My dziś w domku siedzimy może po obiedzie pojedziemy na jakieś jeziorko na chwilę nogi pomoczyć.

Jutro M jedzie do pracy do Świnoujścia, nie potrwa to długo, z godzinę może, a my z małym się z nim weźmiemy i potem skoczymy na mały wypadzik do międzyzdrojów:-)już się doczekac nie mogę, uwielbiam morze.

Wczoraj chatę posprzątałam, okna pomyłam, podłogi, został mi jeszcze najmniejszy pokój, ale okna tam umyje jak M pomaluje go. Dziś tak patrze po podłogach i pełno znów badziewia, skąd to się bierze?no i już ze zmiotką latalam z rana.

aneteczka to szykuje ci sie jutro super dzien, fajnie, fajnie, a my nad morze dopiero chyba w wakacje pojedziemy gdzies na 2 tyg to sie wybycze
aniolek milego dnia

Hej hej
Nie nadrobie sorka ... troche poczytalam wiecej juz nie dam rady :)
Megi ja mam urodzinki 22 lipca. Future to wyjazd kiepski ale wiadomo w akie upały w ciąży, ważne, że Hesia sie wylatala :)
Owca super fotki z komuni, ślicznie wygladala Hania i Ty tez oczywiscie :)
Marzenka jak tam po grillu ? Dojechalicie spokojnie? Ja nie mogę mówić - gardło odmawia posłuszeństwa :) kiedy powtórka???
Nad morze chcialam jechac ale pogoda ma sie zrypac wiec lipa ... Milego dnia !!!

Ostatnia edycja:
Aneteczka - zazdroszczę Twojemu M :) Ja jestem ze Świnoujścia i cała rodzinę tam mam - rodziców, dziadków, siostrę... strasznie za nimi tęsknię i mi ich brakuje.
Na ostatnim USG wyszlo że mój synek to skóra zdjęta z mojego lubego:) taki sam nos, usteczka i pyćka policzkowa.
buziaki i miłego dnia Wam wszystkim życzę:))

Kurcze dziwna ta pogoda :/ ... raz cieplo a innym razem ma padac ... ciezko sie okreslic co robic ! Chcielismy nad morze jechac ale to chyba bez sensu ... zostaje Zoo Wroclaw albo Świerkocin :/

Atagata- teraz to ja Ci zazdroszczę, fajnie rodzinę mieć nad morzem.

ciacho- no my też w lipcu planujemy na 10dni nad morze jechać, jeszcze kierunek nie wybrany. W tamtym roku rezerwację zrobiłam w marcu, zadatek zapłaciłam, a przez to że kupiliśmy mieszkanie w tym okresie i było sporo roboty nie pojechaliśmy. Kasa niestety przepadła.

My jutro nad morze jedziemy, tylko na jedne dzień i jeszcze ma być ładnie, w sumie to tak przy okazji:-)
W czwartek ponać mają zacząć się opady.

Młody cały dzionek układa klocki:tak:teraz obiad robię i po Miśka drzemce popołudniowej jedziemy nad jeziorko.

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
he he madziarena po grilku ok ale niestety moj sie nadzial na fotoradar:wściekła/y:i zrobil zdjecie:wściekła/y:
kiedy powtorka?nieiwem pewnie teraz czesciej:-D
teraz wy do nas:-D
ja ogarnelam domek w koncu czysciutko:-Dapotem wybywamy :tak:

Do góry