reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a nie wiem, wczoraj 4 godziny bylismy bez dzieciakow, troche odchamilismy sie na spotkaniu ze znajomymi w miescie:-D:-D a dzisiaj taka pogoda ze nic sie nie chce, chyba w domu zostaniemy

reklama
a mialy opieke:tak: a zebys wiedziala ze dziec dobroci dla zwierzat:-D:-D ale czasem potrzeba ostatni raz chyba 3-4 lata temu bylismy gdzies bez dzieciakow:baffled:

hej
A ja dopiero wstałam - mała jeszcze nyna
ale ten tydzien szybko minal ... i juz po wolnym ;( jutro do pracy - teraz bede czekac do Bozego Ciala na wolne
Marzenka milej pracy ja na szczescie weekendy mam wolne ale co z tego jak do szkoły musze jeździć a tak mi sie nie chce :/ byle do stycznia i koniec ...
Larvunia no smigaj smigaj do lekarza bo to nie przelewki
Future ja mam rozstepy naplecach ale nie po ciazy tylko po zybkim schudnieciu kiedys no i na cyckach ale trudno jakos musze z tym zyc :)
Aniołek widzisz Kubus juz sobie ustawia rytm nocy a Ty spil poki mały Ci daje :)
Ciacho to faktycznie moze byc pełnia :) wogóle pogoda dziś tragiczna ... nie lubie jak tak jest na dworze bo dzien sie dluzy a jak słoneczko to z mala caly czas na dworku i wogole jest co robic :)
Marzenka ja tez myslalam o zelach ale jak mam chodzic non top na uzupelnianie to mi sie odechciewa!
Uciekam ubierac sie do kosciola - musze małą obudzić a potem ??? Miłego dnia !

czesc
sorki ze ja tak ciagle o sobie tylko ...
kurde nie moge dojsc do siebie... ciale na proszkach przeciwbolowych i masciach i dooopa.
Czuje sie poobijana na maxa.
Misia jak na zlosc ciagle wisiec chce na mnie, dobrze ze moj w domu bo bym oszalala...
Nie wiem czy mnie przewialo czy cos przeskoczylo... nie mam pojecia.

Zaczelam czytac druga w zyciu ksiazke i sie oderwac od nie j nie moge ;-) Pisze druga ale nie licze tego co w szkole trzeba bylo czytac...
Jak wrocilam wczoraj do domu tak tv wogole nie wlaczany byl, moj przy kompie a ja przy ksiazce... i do 24.00 czytalam hehehe dzis rano wstalam i tez pierwsze co do ksiazki nos wsadzilam, no nie moge sie oderwac normalnie...

ciasteczko czasem trzeba sie tak bez dzieci gdzies wybrac... mi tez sie marzy takie wyjscie... moze po wakacjach
aniolek mialas udany dzien, to dobrze :tak:
Future nie przejmuj sie rozstepami :tak:
madziarena czesc

aniolek czasem trzeba wyjsc az potrzeba:-D
madziarena pogoda niezbyt ale coz do jest wiosna nie lato:-D to dlugo ci mala spi jak jeszcze nie wstala
larvunia a nie przyszlo ci do glowy ze od noszenia malej? ona juz swoje wazy

Ciasteczko u mnie 8 stopni aktualnie.. brrr:no:
larvunia a jaka to książka, że aż tak Cię wciągnęła?:-D
madziarenka ale młoda śpioszek :-) fajnie, niech odpoczywa. Wolne niestety zawsze szybko mija..

reklama
larvunia a jaka to książka, że aż tak Cię wciągnęła?:-D
.

ja lubie takie zyciowe ksiazki...
ta jest pt."Arabska żona" Tanya Valko.
Mnie sie bardzo podoba, główna bohaterka ma matke podobną do mojej hehehe i az ciekawią mnie dalsze losy bohaterki...

Czy na Manhattanie kolo starego Tesco jest jeszcze to wesole miasteczko?? Moj synkowi obiecal juz jakis czas temu i teraz mlody mu wypomina... Moze po obiedzie go zabierze, jak jeszcze ono jest.

ciacho pewnie i od noszenia mlodej mi kręgosłup nawala, kto to wie... chustę puki co odpuszczam i tak od jakiegos czasu w wozku jezdzi juz, no i oduczam ja noszenia po domu, ale cos kiepsko mi to idzie a od poniedzialku chce na mleko 3,2% krowie juz przechodzic... najpierw powoli sprawdze czy uczulenie jej jakies nie wywali po nim. I puki cycki będą produkowac pokarm, to stopniowo bede mlodą odstawiac, moze do wrzesnia sie uda ja odcycowac hehehehe

Do góry