reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

U nas niedziela minela leniwie
byli goscie - babcie
torcik zjedzony , kieliszek za zdrowko synka wypity hehe
Teraz ide pozmywac i za troche do wyrka

PR jak tam bylo na wsi wypoczelas?? to teraz do pracki :tak:

Larvunia juz poprasowalas??...

ja musialam malemu koszule wyprasowac bo sobie zazyczyl jutro do przedszkola koszule z krawatem haha :-D
niesie jutro torta ze soba i slodycze bo tu maja taki zwyczaj ze albo robie sniadanie dla dzieci albo tort to ide na latwizne i zanosze torcika haha :tak:..

Dobra pomykam dobranoc :-)

reklama
koncze dopiero, mam slimacze tempo przez te plecy... robie co jakis czas przerwy
he he he ;) wiedzialam ze chetnych nie bedzie ;-)
chlopaki dopiero wrocili do domku... Fruciu zadowolony na maxa :tak:

Larvunia ja to zapomnialam ze Ty jelenia nie szukasz bez powodu tylko przez plecy:/ to ja Cie podziwiam ze sie wzielas. ja prasuje tylko wtedy jak musze albo jak cos "nie wyglada" :D

Aniolek dzieki ze pytasz:) w sumie ok sie czuje, humor mam lepszy bo sobie pogadalam z moim na skypie i juz nie tak smutno chociaz wolalabym zeby jednak byl tu a nie tam:/ ale co ja bede marudzic jak Ty sama wiesz i masz jednak gorzej ode mnie:/

Owca to jednak w Polsce wygodniej z tymi urodzinami hehe bo zazwyczaj tylko cukierki sie nosi i po sprawie :D

Skonczylam jupiiiii
;-)
blond juz moj nie mial w czym chodzic i ubierac mi zaczynal pogniecione. Bo ja ze sznurka jak sciagam to co do prasowania idzie to rzucam na kupke poprostu... ktora tak rosnie i rosnie.... swetry jedynie co nie prasuje i gaci i skarpet. Czasem jak widze cos malo wygniecionego to skladam odrazu, ale to sporadycznie.
no i nazbieralo mi sie tego tyle ze poprostu musialam od paru ndi to odkladalam... a na proszkach jak juz jestem to tak nie boli ;-) a moze ja cos mam z sado macho hahaha ze mnie ból kręci a o tym nie wiem hahahahaha :-D
ide do wanny z ksiazką... 3majcie sie

Jazda do szpitala runda druga. Tym razem wody leją się ze mnie jak z małego kraniku i boli mnie brzuch w podbrzuszu co chwile na chwile. Taki ból jak przy okresie w sumie, mało upierdliwe (miałam mocno bolesne miesiączki, może się przyzwyczaiłam?)... Ehhh mam nadzieję, że nie będzie do trzech razy sztuka, tylko teraz już wypełznie paszkudnik :-)

Dobry dzien prosto z pracy !! W biurze 16 stopni brrr
Yola to Ty już pewnie maluszka masz ze sobą na 100% :)))) GRATULACJE !!!!
Larvunia ja nie prasuję składam a prasuję jak trzeba ubrać bo i tak się w szafie pogniecie :p pewnie jak skończę szkołę i będę miała full czasu to będę prasować :)
Kurdę ale mi dobrze było przez ten tydzien rozleniwiłam się na maxa ;( teraz tylko czekać do wolnego w czerwcu na Boże Ciało :)
Miłego dnia !!! Czekamy na wieści od Yolanty :)

jejku laski te co nei prasuja to jak Wy wieszacie ciuchy ze sa nie pomięte w miejscu sznurka czy klamerki?
no jaq obojetnie jak powiesze to mnie wkurzaja te gniecenia od sznurka czy klamerki...

czesc tak wogole;-)

edit:
Yolanta juz urodzila?? :D

Witam w deszczowy dzionek :-):-)
odprawilam mojego malego do przedszkola caly w skowronkach poszedl z torcikiem i slodyczami :tak:
ale mam juz duzego synka haha 5 lat temu meczylam sie juz ze skurczybykami :-D

Yolanta mam nadzieje ze to nie byl falszywy alarm tym razem...:rofl2:

Larvunia ja tez nie prasuje robie tak jak madziarena ja nie mam odciskow od klamerek :no:
ja nie wieszam na sznurkach tylko na takiej suszarce stojacej moze dlatego hmm....nieraz wogole wieszam bez klamerek jak nie ma wiatru :tak:

Ja za godz uciekam jade do meblowego chce zamowic dla hani biurko
bedzie miala pamiatke z kasiory komunijnej bo tak to kasa sie rozejdzie a tak przynajmniej biurko bedzie miala :tak:

A to moj solenizancik :-)

Pozdrawiam

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 47
  • 001.jpg
    001.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
hej hej
yola pewnie juz po:-)
larvunia ja nie widze sensu dwukrotnego prasowania, skoro zloze i wloze do szafy a jak wycigam i tak jest pognieciona wiec gdzie sens prasowac 2 razy? prasuje przed zalozeniem:tak:
owca 100lat dla jubilata, jaki elegancik

Do góry