reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć wam, ja na moment, korzystam puki mój poszedł do sklepu, wychłeptałam piwko i od razu humor mi się polepszył haha :-)
Myślałam że Kasia jutro już z Izunią wyjdą ze szpitala a tu widzę że nie :-( co one się nacierpią

reklama
witam sie wieczornie
ale sie zrobilo ponuro na dworze burza i pada:-(
dawidek juz spi od pol godz a ja zrobilam kolacje i tak oto jestem:-)
dzis tylko bylam w sklepie,a z dawidkiem wyszlam na balkon siedzielismy sobie na lezaku i szybciutko zasnal:-)pewnie dlatego ze u mamusi to najlepej,a spal i na brzusiu i na pleckach 1,5godz :-):-)
no i wystarczylo wyjsc na balkon a juz chyba zalapal wirusa bo jak plakal po kapieli glosik byl zmieniony zachrypniety,wiec jutro lekarz i bez gadania.
oj to z nasza kochana izolda nie zaciekawe:-(trzymajcie sie kochane :-)bedzie dobrze

hehe slyszeliscie cos ze w swiebodzinie grasuje puma!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:szok:podluchalam niechcaco w sklepie,heh ale sie smiali:-D:-D:-Di ja nie moglam ze smiechu jak opowiadalam mojemu,no niewiadomo ile w tym prawdy:-)
beti widzialas moze jak maja wygladac blonie za kilka lat?maja lany co do tego heh slicznie to wszystko wyglada,jakos dla mnie to malo realne jest,ale jakby tak zrobili to fajosko by bylo:-D
hej hej gdzie wszystkie??

Marzenka ja jestem u rodziców w Chociulach i brat mówi,że rzeczywiście grasuje tu puma w okolicy:)
Ale jazda!
W Świebodzinie musi lać bo widzę ,że strasznie się błyska nad miastem:tak:
Ja się dzisiaj położę z misiem i będę spała jak suseł. Misia mam z czasów liceum. Ale nie zabrałam go ze sobą bo tak trochę siara przy mężu:-D.

dziewczyny wyjezdzam na kilka dni... wracam albo w poniedzialek albo we wtorek...
pamietajcie tu o mnie ;-)
milego weekendu zycze i pozdrawiam
papapapa

reklama
witajcie
dawidek strasznie mi w nocy kaszlal,troche sie boje tej wizyty u lekarza bo takiego kaszlu to jeszcze nie mial:-(.
natalko ja tez mam misia takiego do spania,moj mi kupil jak wyjezdzal do iraku bym miala do kogo sie przytulic w nocy,no i spalam z nim przez cale pol roku i robil tez za poduszke:-)a teraz lezy i bedzie to dawidka misiu:-)a jak patrzy sie na niego duzymi oczkami:-)
ja juz spac nie moge,wyspalam sie wiec korzystam z okazji ze dawidek spi,moge pobuszowac na net:-)
powiedzcie czy jak dziecko jest przeziebione to mozna wychodzic z nim z domu?bo mi sie wydaje ze po tym lezeniu na balkonie pogorszylo mu sie,ale mi sie nie zgrzal i potem jak sie chlodniej zrobilo to przykryty byl kocykiem,:-(niewiem juz sama.
larvunia gdzie wybywasz?oj kobieto widze ze sie rozkrecasz:-)
uff jak wczoraj grzmialo mi padalo i jakie wiatrzysko bylo,no a co najlepsze od kilku godz przed burza golab sie schowal u nas na parapecie przy oknie,hehe i stal tak przez cala ulewe az sie smialismy ze taki mokry biedny a dzis rano moj jak zobaczyl to zaczal przeklinac na tego ptaka taka nam niespodzianke narobil ze byscie dziewczyny nie pomysleli,heheheheeh moj ostatnio chetny do mycia okien wiec ma kolejna robotke:-)/COLOR]

Do góry