reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
nati wkoncu spi bo juz była taka marudna...

Magda- to ładne widoki dzis miałas ja w majtach heheheh:-D Własnie gdzie ta Megi ciekawe czy wpadnie

Dawidek od nas tez zyczonka rośnij zdrowo!!!

Lece sprzatac bo mam taki nieład ze zwarjuje

A i gratulki Madzia heheeh fajny ten opiekacz ze wzorkiem wypieka widziałam w telewizji

Ostatnia edycja:
hej no i zjedzone....teraz pozmywac i laba....

po 14 skocze po mloda i jakis spacerek zaliczymy....:tak:

megi nie gniewam sie wiem sama jak to jest...
dobra uciekam do zas papa milego popoludnia!!!

Dziewczyny pokarzę wam, tak wyglądał
mój brzusio 1 dzień po cesarce, nie polecam, na szczęście już prawie śladu nie ma ale swoje się męczarnie przeżyło:zawstydzona/y:

obdzwoniłam wszystko. Zielona Góra odpada. w gorzowie w szpitalu zapisaliśmy sie na 1 października ale pójdziemy raczej do tej kliniki w Gorzowie prywatnie. zabieg około 2000 ze wszystkim. trochę dużo ale czego się nie robi dla dziecka, trzeba napocząć oszczędności;-)

kurde u mnie sasiad naprzeciw wymienia drzwi..ale halas....

megi wrr..ale rana...ee....

jezyk a jest sens wydawac tyle kay prywatnie? jak mozna na kase?...
ja bym sie wstrzymala i zrobila na kase a za te oszczednosci mozna lepiej dziecku kupic cos co potrzebne...no ale to moje zdanie :tak::tak::tak:....

Megi dobrze, że to już tylko wspomnienie
Aga to dużo bardzo, ale racja czego się nei robi dla dziecka. w Poznaiu robiłaostatnio znajoma na kasę i wiem, że nawet długo nie czekała jakoś około msc

magda ja wiem że to dużo i pewnie w innej sytuacji poczekalibyśmy ale kacperek strasznie się męczy a jak śpi to są momenty że nie łapie w ogóle powietrza:-( a jak się okaże że 1 października będzie chory to potem czekamy od nowa w kolejce:angry:

magda ja wiem że to dużo i pewnie w innej sytuacji poczekalibyśmy ale kacperek strasznie się męczy a jak śpi to są momenty że nie łapie w ogóle powietrza:-( a jak się okaże że 1 października będzie chory to potem czekamy od nowa w kolejce:angry:

aha,rozumiem...
moja siostra miala ten zabieg w miedzychodzie i tez dlugo nie czekala musze dzis mamy zapytac ile czekali...
dobrze ze masz tyle oszczednosci bo ja to bym miala problem hehe:tak::tak:

my wrocilismy z przedszkola nbie bylo spaceru bo padalo a teraz weszlam do domu i juz po deszczu i wez sie tu nie wkurzaj....znowu mam schodzic na dol...raczej juz nie wyjde dzis....
:wściekła/y:
:wściekła/y:

reklama
Wiesz magda my się jeszcze zastanawiamy także zobaczymy jak to będzie. U nas też na zmianę burza i deszcz ale za to cieplutko

Do góry