reklama
nati wkoncu spi bo juz była taka marudna...
Magda- to ładne widoki dzis miałas ja w majtach heheheh
Własnie gdzie ta Megi ciekawe czy wpadnie
Dawidek od nas tez zyczonka rośnij zdrowo!!!
Lece sprzatac bo mam taki nieład ze zwarjuje
A i gratulki Madzia heheeh fajny ten opiekacz ze wzorkiem wypieka widziałam w telewizji
Magda- to ładne widoki dzis miałas ja w majtach heheheh
Własnie gdzie ta Megi ciekawe czy wpadnieDawidek od nas tez zyczonka rośnij zdrowo!!!
Lece sprzatac bo mam taki nieład ze zwarjuje
A i gratulki Madzia heheeh fajny ten opiekacz ze wzorkiem wypieka widziałam w telewizji
Ostatnia edycja:
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
obdzwoniłam wszystko. Zielona Góra odpada. w gorzowie w szpitalu zapisaliśmy sie na 1 października ale pójdziemy raczej do tej kliniki w Gorzowie prywatnie. zabieg około 2000 ze wszystkim. trochę dużo ale czego się nie robi dla dziecka, trzeba napocząć oszczędności;-)
kurde u mnie sasiad naprzeciw wymienia drzwi..ale halas....
megi wrr..ale rana...ee....
jezyk a jest sens wydawac tyle kay prywatnie? jak mozna na kase?...
ja bym sie wstrzymala i zrobila na kase a za te oszczednosci mozna lepiej dziecku kupic cos co potrzebne...no ale to moje zdanie

....
megi wrr..ale rana...ee....
jezyk a jest sens wydawac tyle kay prywatnie? jak mozna na kase?...
ja bym sie wstrzymala i zrobila na kase a za te oszczednosci mozna lepiej dziecku kupic cos co potrzebne...no ale to moje zdanie

....magda ja wiem że to dużo i pewnie w innej sytuacji poczekalibyśmy ale kacperek strasznie się męczy a jak śpi to są momenty że nie łapie w ogóle powietrza:-( a jak się okaże że 1 października będzie chory to potem czekamy od nowa w kolejce

magda ja wiem że to dużo i pewnie w innej sytuacji poczekalibyśmy ale kacperek strasznie się męczy a jak śpi to są momenty że nie łapie w ogóle powietrza:-( a jak się okaże że 1 października będzie chory to potem czekamy od nowa w kolejce![]()
aha,rozumiem...
moja siostra miala ten zabieg w miedzychodzie i tez dlugo nie czekala musze dzis mamy zapytac ile czekali...
dobrze ze masz tyle oszczednosci bo ja to bym miala problem hehe

my wrocilismy z przedszkola nbie bylo spaceru bo padalo a teraz weszlam do domu i juz po deszczu i wez sie tu nie wkurzaj....znowu mam schodzic na dol...raczej juz nie wyjde dzis....

reklama
Podziel się: