Hej dziewczyny
Kasia pisała wczoraj i dzis ze Izka chyba złapała jakiegos wirusa w szpitalu dam Wam znac jak cos bedzie wiadomo:-
-(
Ja robiłam 3d i jestem szcześliwa babka była specjalista od chorub prenatalnych i podobno jak ona powie ze wszystko ok to na 99,9 % ok no i płec na 100 % okreslaja bo mierza kość biodrową. A pamiątka jest boska. Nati wyglada jak obcy normalnie hehehh cała rodzina ogladała ten film
koszt 180 w gw koło parku 111 pani dr Kozber gdzies mam nr jak ktos chce to poszukam
Madziarena- to Was mecza naprade my mamy jeszcze jeden ustny tylko. Powodzenia!! Ja cos sie nie moge ogarnac z praca. Mam juz troszke napisane ale nie umiem do kupy tego zebrac.
Aniu - wspołczuje tego bolu:-(
Magdamir- Szymon jak wstanie to niech do Nati przychodzi ona tez tak wstaje oni sie pobawia a ja sie wyspie hehehehh
Mama juz albumik zapraszma
Kasia pisała wczoraj i dzis ze Izka chyba złapała jakiegos wirusa w szpitalu dam Wam znac jak cos bedzie wiadomo:-
Ja robiłam 3d i jestem szcześliwa babka była specjalista od chorub prenatalnych i podobno jak ona powie ze wszystko ok to na 99,9 % ok no i płec na 100 % okreslaja bo mierza kość biodrową. A pamiątka jest boska. Nati wyglada jak obcy normalnie hehehh cała rodzina ogladała ten film
koszt 180 w gw koło parku 111 pani dr Kozber gdzies mam nr jak ktos chce to poszukamMadziarena- to Was mecza naprade my mamy jeszcze jeden ustny tylko. Powodzenia!! Ja cos sie nie moge ogarnac z praca. Mam juz troszke napisane ale nie umiem do kupy tego zebrac.
Aniu - wspołczuje tego bolu:-(
Magdamir- Szymon jak wstanie to niech do Nati przychodzi ona tez tak wstaje oni sie pobawia a ja sie wyspie hehehehh
Mama juz albumik zapraszma
Ostatnia edycja:

a ja nie wiem czy dam radę tyle czekać jestem strasznie przerażona tym zabiegiem i tym że trzeba będzie go uśpić że chciałabym mieć to już wszystko za sobą dlatego rozglądamy się po prywatnych klinikach zobaczymy czy będzie nas na nie stać.
i jeszcze zahaczyliśmy o Tesco jest bardzo fajna kolekcja letnia dla dzieci
co się dzieję z tymi chorobami.