reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczyny
Kasia pisała wczoraj i dzis ze Izka chyba złapała jakiegos wirusa w szpitalu dam Wam znac jak cos bedzie wiadomo:-:)-(

Ja robiłam 3d i jestem szcześliwa babka była specjalista od chorub prenatalnych i podobno jak ona powie ze wszystko ok to na 99,9 % ok no i płec na 100 % okreslaja bo mierza kość biodrową. A pamiątka jest boska. Nati wyglada jak obcy normalnie hehehh cała rodzina ogladała ten film:-D koszt 180 w gw koło parku 111 pani dr Kozber gdzies mam nr jak ktos chce to poszukam

Madziarena- to Was mecza naprade my mamy jeszcze jeden ustny tylko. Powodzenia!! Ja cos sie nie moge ogarnac z praca. Mam juz troszke napisane ale nie umiem do kupy tego zebrac.

Aniu - wspołczuje tego bolu:-(
Magdamir- Szymon jak wstanie to niech do Nati przychodzi ona tez tak wstaje oni sie pobawia a ja sie wyspie hehehehh

Mama juz albumik zapraszma

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Mamuśki!
Napiszcie mi jeszcze co badania usg 3d kiedy jest je najlepiej wykonywać. Magdamir- wyślij mi linka do strony Madziareny bo ja jestem najbardziej zainteresowana a jeszcze nie widzialam tej sukienki!!!
A ciekawość to mnie zaraz zje:-D.

Madziarena powodzenia na egzaminie!

Megi je formalnie już jestem żoną tylko duchowo jeszcze nie;-).

dobra kochane ja sie zbieram... bede wieczorem jak cos, magda nie panikuj bede zyc ;-):-) poprostu jade do gorzowa sprawy zwiazane z firma zalatwiac :tak::-D

..biedna ta nasza Izunia... mala kruszynka... :-(
megi jestesmy dwie ;-)

to do pozniej paaaaa

dziekuje laski za zyczonka dla dawidka:-)
madzia ty zgapiaczko:-)ja zawsze kupuje frytki w lidl te karbowane:-):-)niechce mi sie samemu robic i zreszta nie ma czasu na bawienie sie z tym:-D
a jak ty robisz te miesko w ziolach dawaj tu przepis inoszybko bo mi sie juz pomysly koncza na obiadki
oj ta nasza izunia biedulka,jestem serduszkiem przy was kochane.a ja jutro ide z dawidkiem do lekarza nie ma co:-(zeby czasem sie cos powaznego nie rozwinelo.
surowka juz przygotowana mniam ale pyszniutka mi wyszla:-)

marzenka jestem jestem tylko trochę zdołowana
a jak katarek byliście u lekarza??

Byliśmy wczoraj z Kacperkiem u laryngologa i niestety trzeba usuwać trzeci migdałek:-( jest już bardzo przerośnięty i naprawdę nie ma na co czekać, dlatego Kacperuś strasznie chrapie ma wiecznie katar, oddycha buzią i w nocy zdarzają mu się nawet bezdechy. Jak na razie w szpitalu wolny termin to... wrzesień:dry: a ja nie wiem czy dam radę tyle czekać jestem strasznie przerażona tym zabiegiem i tym że trzeba będzie go uśpić że chciałabym mieć to już wszystko za sobą dlatego rozglądamy się po prywatnych klinikach zobaczymy czy będzie nas na nie stać.
kacperek badanie zniósł bardzo dzielnie i w nagrodę pojechaliśmy do McDonaldsa (zaliczyłam sheika i mcchikena i na szczęście nic Cypusiowi nie było):biggrin2: i jeszcze zahaczyliśmy o Tesco jest bardzo fajna kolekcja letnia dla dzieci:tak::tak:. Bylismy strasznie wymęczeni ale jedyny plus był taki że Cypek jak usnął o 22 to spał do 3 potem do 6:30 co mu się nie zdarzyło od wyjścia ze szpitala.
Zastanawiamy się nad Gorzowem Zieloną lub Poznaniem zaraz bedę dzwonić i pytać o ceny.

Ja usg 3D nie robiłam nie było takiej potrzeby

natalka jak wypożyczasz sukienkę to nie musisz martwić się o to czy pobrudzisz czy nie bo to jest wliczone w koszta wypożyczenia.

larvunia
nas na pewno w Ascanie nie będzie a szkoda bo tam fajne atrakcje mają być.

katgen oj współczuję :-:)-:)no::no: co się dzieję z tymi chorobami.

Dużo napisałyście i nie pamiętam wszystkiego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agnieszko zabieg usuwania trzeciego migdałka nie jest taki straszny!
Mój brat tez mial taki zabieg w Zielonej. Z tego co pamietał to dostał znieczulenie miescowe i poprostu wycieli mu taka jak to on mówił-galaretke. Nie przejmuj się tak bo to nie jest takie straszne. A byl w wieku Twojego Kacpra albo rok młodszy:-D. Dzwoń do Zielonej! Ja się jezszce mamy zapytam jak to bylo dokladnie. Ale naprawde nie jest to takie tragiczne.

Marzenko to w trzecim miesiacu mozna juz bylo rozpoznac plec dziecka??

hej ja wrocilam z dworu...

jezyk glowa do gory bedzie dobrze...moja siostra tez usuwala migdal i jest o bylo oki :tak::tak:

marzenka ja kupuje winiary pomysl na " kurczaka w ziolach " jest specjalny woreczek wkladasz tam mieso wrzucach te ich gotowe przyprawy i wkladasz na godzine do piekarnika fajna rzecz robi sie bez tluszczu i super smaczne :tak::tak:

annes widzialam cie z okna jak zakladalas chyba folie na balkonie :-D:-D

to chyba kasia nie wyjdzie dzis?? szkoda....

megi co tam sie dzieje co to za ciche dni?? :baffled:

larvunia powodzenia....

natalka wejdz do moich znajomych i ostatnia osoba u mnie to bedzie madziarena:tak::tak:

aha i wiecie cos ie dzis stalo wygralam opiekacz do kanapek :szok::szok::szok:
kupilam margaryne manuel i wygralam jestem w szoku pierwszy raz w zyciu udalo mi sie cos wygrac...juz dzwonilam na infolinie i wysla mi nagrode super ale sie ciesze!!!

no dobra ja narazie uciekam...
dam mezowi troche posiedziec bo ciagle ja kompa okupuje :-D:-D:-D

ide pozmywac i bede za troche smazyc frytki....
bay bay do potem !!!!

reklama
natalka zabieg przeprowadza się w znieczuleniu ogólnym już o wszystko wypytałam. dziecko jet usypiane zabieg robiony i potem wybodzany będzie. wszystko ma trwać około 30 min.

Do góry