reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ku ku ;-)

my juz na nogach od ok 30 min :dry:
mlody obudzil sie z placzem, przylecialam do niego przytulilam i juz bylo oki. Ale nie zasnol dalej...
chcialam sie pochwalic ze moj synek spal dzis druga noc w takim fotelu jednoosobowym rozkladanym a nie w lozeczku :tak::-D i chyba tak juz zostanie na stale.
Dwa dni temu byl nieznosny i zalal mi molzeczko mlekiem od poscieli do dna lozeczka... ale wsciekla bylam. No i nie bylo wyjscia mlody musial isc spac na ten fotel. Spi bardzo ladnie. Myslalam ze bedzie spadac z niego, ale jest dobrze. W lozeczku to wszystkie pozy swiata odstawia ale tu widze spi ladnie.

beti czekam na wiesci.... obojetna mi marka.

no dziewczyny ktorej termin jaki pasi?? a dzialeczke mam na (nie wiem jaka to ulica ale...) to na manhattanie niedaleko szpitala

dobra ide sniadanko jakies zmajstrowac i z psem pozniej
paaaa

reklama
hejo:-)
a ja myslalam ze pierwsza bede a tu patrze larvunia mnie wyprzedzila:-)
za niedlugo bedzie moj w domku:-)
dzis robie obiadek frytki schaboszczak i surowka z pekinskiej:-)juz mam chetke:-):-)a wy jak robicie schabowe bo ja ostatnio zrobilam tak ze przyprawione obtoczylam najpierw w mace potem dopiero jajko i bulka i wiecie ze sa lepsze:-):-):-)my to sie zajadamy.
madzia ostatnio madziarena pisala ze byla u lekarza i wszystko ok jest,pamietasz?
wiecie co tak szczerze powiedziawszy to niewiem czy bede u larvuni na spotkanku,bo dla nas to za daleko i moj pewnie nie bedzie chcial jechaac,z drugiej strony musimy jak najwiecej oszczedzac na paliwku i ja sie boje jechac z malym tak daleko bo z nim to roznie.

Marzenka to masz dzis wesolo nie ma co...
dawidek zaraz widze konczy 2 miesiace ale to leci :tak::tak:

kurde co dzis dzieje sie z larvunia ze nie ma jej wcale dzis?? dziwne :baffled::baffled:

madziarena a czemu nie braliscie odrazu koscielnego takiego 2w1 konkordatowego czy jak to tam sie pisze..:-D:-D
BRALIŚMY KONKORDATOWY. Wszystko miało miejsce w kościele, ksiądz się zajął kwestią załatwienia ślubu w urzędzie, my musieliśmy iść tam ok. miesiąca przed ślubem i podpisać taki ala wywiad.

Co do sukni - można ją zobaczyć na NK ale nie wiem czy jest bardzo widoczna. Jestem na NK - miejscowość : Kosieczyn (wioseczka koło Zbąszynka) :)

hej z ranca !!!
szymon wstal dzis o 6:20 ale polezalam jeszcze do 7..w sumie to i tak spal dlugo bo od 18 :szok::szok::szok:
u nas w nocy lalo nieziemsko i byla burza...:tak::tak:

Marzenka ja najpierw robie w jajku a potem w bulce schabowe :tak:...kazdy ma swoje sposoby....

Larvunia mnie tam wszystko jedno kiedy ale jak dziewczyny nie pojada to bez sens zebym ja jechala sama hehe....to raczej nam sie nie uda spotkac szkoda :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...
no chyba ze ktos bedzie chetny na spotkanko...:tak:pewnie kasia i blondi by byly bo na miejscu sa...

ja na obiad dzis nie mam pomyslu jeszcze...ide chatke ogarnac papa

BRALIŚMY KONKORDATOWY. Wszystko miało miejsce w kościele, ksiądz się zajął kwestią załatwienia ślubu w urzędzie, my musieliśmy iść tam ok. miesiąca przed ślubem i podpisać taki ala wywiad.

Co do sukni - można ją zobaczyć na NK ale nie wiem czy jest bardzo widoczna. Jestem na NK - miejscowość : Kosieczyn (wioseczka koło Zbąszynka) :)

no to akurat bylo pytanie do natalki hehe..ale nie szkodzi my tez taki slub bralismy wlasnie :tak::tak:

Mój numer gg: 5145173 jak co to odezwij się Natalka ... ja niestety nie mogę często tutaj pisać ani zaglądać - od rana praca a później nauka ... te egzaminy mnie wykończą. Jutro o 6:00 rano wyjeżdżam i wracam dopiero w niedzielę, chyba, że się uda to urwę się w sobotę ... mam dość już, jeszcze 3 egzaminy, obrona i KONIEC ...
U lekarza wszystko ok, te plamienie to przez stres i nerwy, dlatego teraz mam wszystko w .... i tyle, jak nie zdam to zdam w innym terminie ... a co :)

pozdrawiam

madziarena to powodzenia na egzaminach zycze
trzymaj sie kochana daj znac jak wrocisz !!!
i nie stresuj sie dzidzia najwazniejsza !!!
!:tak::tak:

suknia sliczna,znalazlam cie na nk !!! laska z ciebie ze hoho dobra tez juz zmykam

Ostatnia edycja:
heh moj bedzie troche pozniej,rany jaki ma glos zachrypniety:szok:to mi sie chlopina rozchorowal:wściekła/y:jutro ide z dawidkiem do lekarza bo cos mi pokaszluje:wściekła/y:
madziarena trzymam kciuki za egzaminy:-)
no wlasnie u nas chyba tez byla burza cos tam pamietam z nocy:-):-)

Wszystkiego naj naj dla dawidka na 2 miesiace:tak::tak:

zgapilam marzenka od ciebie i tez zrobie frytki juz przygotowalam ziemniaki i do tego bedzie kurczak w ziolach z piekarnika :tak::tak:...

no to ide do sklepu po miesko :tak:

reklama
Hello wszystkim!!! Ale ja miałam dzisiaj noc... rozbolał mnie na maxa ząb i musiałam wziąść tabletkę w środku nocy, męczyłam się ale jakoś przeszło chyba prędzej czy póżniej zawitam po latach u dentysty jak mnie tak będzie non stop bolał :-( tylko ja mam panike przed stomatologiem i wstręt do nich jak nic! Jeszcze burza była ale szczęście że niedługo a i dziś mam dołka bo przyszły ciche dni:-:)angry: taki los kobiety:dry:

Madziarena ja także trzymam kciuki za egzaminki, poradzisz sobie, będzie oki :-)
Larvunia widzisz nawet nie wiedziałam że ci na imię Ania, wszyscy tak po pseudo piszą że sama nie wiedziałam, no popatrz moja imienniczka :-)
Natalko to mówisz, że niedługo dołączysz do wiernych i szczęśliwych żoneczek? super :-)
Katgen mamy nadzieję że dziś już będziecie z Izulką w domku, oby...
Marzenko ucałowania także od nieznanej jeszcze cioci Megusi dla Dawidka, cmok cmok :-)

Ostatnia edycja:
Do góry