a ku ku ;-)
my juz na nogach od ok 30 min
mlody obudzil sie z placzem, przylecialam do niego przytulilam i juz bylo oki. Ale nie zasnol dalej...
chcialam sie pochwalic ze moj synek spal dzis druga noc w takim fotelu jednoosobowym rozkladanym a nie w lozeczku
i chyba tak juz zostanie na stale.
Dwa dni temu byl nieznosny i zalal mi molzeczko mlekiem od poscieli do dna lozeczka... ale wsciekla bylam. No i nie bylo wyjscia mlody musial isc spac na ten fotel. Spi bardzo ladnie. Myslalam ze bedzie spadac z niego, ale jest dobrze. W lozeczku to wszystkie pozy swiata odstawia ale tu widze spi ladnie.
beti czekam na wiesci.... obojetna mi marka.
no dziewczyny ktorej termin jaki pasi?? a dzialeczke mam na (nie wiem jaka to ulica ale...) to na manhattanie niedaleko szpitala
dobra ide sniadanko jakies zmajstrowac i z psem pozniej
paaaa
my juz na nogach od ok 30 min

mlody obudzil sie z placzem, przylecialam do niego przytulilam i juz bylo oki. Ale nie zasnol dalej...
chcialam sie pochwalic ze moj synek spal dzis druga noc w takim fotelu jednoosobowym rozkladanym a nie w lozeczku

i chyba tak juz zostanie na stale. Dwa dni temu byl nieznosny i zalal mi molzeczko mlekiem od poscieli do dna lozeczka... ale wsciekla bylam. No i nie bylo wyjscia mlody musial isc spac na ten fotel. Spi bardzo ladnie. Myslalam ze bedzie spadac z niego, ale jest dobrze. W lozeczku to wszystkie pozy swiata odstawia ale tu widze spi ladnie.
beti czekam na wiesci.... obojetna mi marka.
no dziewczyny ktorej termin jaki pasi?? a dzialeczke mam na (nie wiem jaka to ulica ale...) to na manhattanie niedaleko szpitala
dobra ide sniadanko jakies zmajstrowac i z psem pozniej
paaaa

jutro ide z dawidkiem do lekarza bo cos mi pokaszluje