reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kroma, to że ola jest aka w domu, nie oznacza, ze taka bedzie w przedszkolu, zaufaj jej. a moze się świetnie odnajdzie i bedzie najlepsza, ale wlasnie fair play ;) zobaczysz.

mam taką jedną Agatke, co robiła mi 2 lata numery, zwiewała z przedszkola, a teraz najgrzeczniejsza, pierwsza do wszystkiego, rzuca mi sie na szyję jak przychodzę. wiec nie ma reguły.

reklama
Łojej pierwsza wspólna nocka za nami :-) Wnioski: do listy zamówień na dowiezienie dziś doszedł smok. Mały uparł się, że spać to on może ale tylko z cycem albo swoją łapką w buzi, moje cyce się na to nie godzą :-)

Do łóżeczka to ja go nawet nie odkładam, nie ma sensu. Jak tylko się zorientuje, że jestem dalej niż na wyciągnięcie łapki to alarm odpala :-) Pieszczoch mały, ale mógłby mi dać odpocząć czasem. Dobrze, że jutro do domku, tam wielkie łóżko to nie będę się bała, że mi spadnie jak zasnę.

moja od początku spala sama i do dziś nie ma problemu. a nawet jak z nami zasypia czasem, to sie wierci i nie moze znalezc sobie miejsca. a u siebie zasypia w 3 minuty ;)
ale różne są szkoły.

moja za to przestała sikać do nocia. i zaparła się. muszę kupić nowy nocnik, moze bedzie lepiej. moze się zainteresuje.

Yola a Ty masz na pewno suwaczek dobry??? chyba ma wiecej Gabryś ??

future ale yola wczoraj urodzila:tak:
wiecie jak sie karmi cyckiem i dziecko chce co 2 godziny to tak latac od siebie do pokoju dziecka to mozna by sie wykonczyc:sorry::sorry:

Latanie do osobnego pokoju w moim wypadku odpada. Na szczęście nie muszę :-) Nie chciałoby mi się, a jeszcze po cc z bolącym brzuchem, niee. To, że mały śpi wtulony mi nie przeszkadza, lubię czuć jego ciepełko :-) Tylko, żeby cyców mi tak nie męczył i będzie super :-)
A suwaczek mam ok, Gabryś ma skończone 2 doby :tak:

ciacho no jak wczoraj urodzila. wczoraj to do domu przyszla...(chyba)

Yola to ile Ty bylas w szpitalu? po csarce 4 doby przeciez.

i mi nie chodzi o to, zeby do pokoju dziecka latac, tylko do łózia obok ;)) żeby się mama wyspała ;) haha

Yola przecież i tak każda mama wie najlepiej jak z własnym niuniusiem postępować.

reklama
hallo
Larvus odebrałam nagrode kot jest boski jak bede miec czas to zrobie sesyjke dzieciakom z kotem bo teraz Jasiek spal a Amelka w przedszkolu. Kot jest superancki i torebeczka tez;];];];]

Do góry