reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond tak tak, ja szyje tez i z takich materiałów... nmo jeszcze z eko skórki nic nie szyłam ale to dobry materiał na etui :tak: wiec fajnie byloby miec taki... dzieki ;*

reklama
no a ja głupia myslalam wlasnie, ze ona z domu pisze. napisala, ze wspolna nocka, to myslalam, ze w domu........no widzicie, mi się już mylą dni od tego siedzenia w domu. dobrze chociaz, ze do pracy jezdze na chwilkę. dzis Larvunie widzialam i zamachiwałysmy do siebie ;)

Future-nie tylko ty taka głupia byłaś :-)
Pr- to ty masz drugą zmianę. A dzieciaki w domu popołudni z M siedzą, czy z dziadkami?> Ja bym poszła do pracy.
Aniołek- gdzie ty jesteś?
Blond- moja sąsiadka ma Xlandera fajne są, w sumie ja miałam najtańszy zwykły na koła pompowane, teraz to bym chciała jakiś lepszy. No ale nie przymierzam się na 3 dziecko. Trzymam kciuki za ciebie i maleństwo, może się na dzień matki rozkraczysz.

...... może się na dzień matki rozkraczysz.

No padłam, fajnei tak bezpośrednio wyszło:-D

kroma- nie peniaj w przedszkolu Olka się szybko zaklimatyzuje, jest bystrą dziewczynką, samodzielną, najgorzej mają takie ślamazarki, uwieszone spódnicy mamy.

PR- gratki z wygranej

Ja byłam u lekarza, mam zapalenie strun głosowych:confused2:wogóle ledwo mówię. Najlepiej że chciala mi lekarka dać zwolnienie, ale ja w piątek ide na szkolenie bhp dla dozoru i firma za mnie kasę już zapłaciła, więc muszę iść, nie ma zmiłuj, a na sam czt nie oplaca mi się zwolnienia brać.
Chciałabym się choć teraz położyć, ale m jeszcze nei ma, a boje się Młodego zostawić i iść spać, bo jeszcze coś głupiego do głowy by mu przyszło.

Anetka- to muszę Arka zacząć odcinać od spódnicy bo ten to mi nawet do ubikacji nie da wyjść i o wszystko płacze. Zdrówka dla ciebie i współczuję, ja miałam to zimą, ale pocieszę cię, że szybko mi przeszło. A teraz dużo osób szczególnie w sklepach ma problemy z gardłem, jak idę do Inter to tam wszystkie jak koguty pieją i twardo pracują. A młody z tobą nie pośpi. Może mu bajkę włącz i się zdrzemnij.

Aneteczka kuruj sie!!!jeszcze troche i maly spac pojdzie to odpoczniesz

Kroma no w dzien matki to by jaja dopiero byly bo juz jeden syn W sie urodzil w dzien matki hehe to by razem mieli urodziny:D

Larvunia dobrze, dziekuje. Hesia spoko, ale ja powoli nie daje rady na rytmice. musze z nimi skakac, biegac. lubie to, ale zadyszka idzie od razu.

a hesiulek wlasnie je kisiel pitachaja frugo. co za nazwa...

reklama
Future- ja zapomniałam, że ty tam z dzieciakami tańcujesz, a z Hesią jak byłaś w ciąży to jak długo chodziłaś do pracy?
Blond- moja koleżanka tak urodziła, poszła na ciasto do mamy, przeszła się pod górkę i jej wody odeszły i wieczorem została mamą, a miała termin na 1go czerwca. No ale macie być zdrowi i zadowoleni, data to tylko dodatek,.

Do góry