Dzień dobry.
Cześć dziewczyny

Tak Was czytam i czytam od ładnych paru miesięcy. A to chociaż się przywitam żeby nie było ;-):-)
Inamorate witaj, Ja też kojarzę ten nick
czesc
marzenko dzieki
mloda w nocy do 39' dobijało, nie dala sobie okladow robic. Wila sie jak wąż i ryczała.. co za noc.
Dzis rano kaszle smarow nie widze, ale ciaga cos nosem. Zrobilam kolejny raz inhalacje jej i oklepalam i nic nie charczy a charczalo nad ranem. NIe wiem czy to zęby czy zarazial sie od Frucia....
Fruciu stabilnie. Brak gorączki, pogodniejszy, ale nadal slaby.
Popisze pozniej wiecej, sorki....
aaaaaaaaaa inamorate czy Ty nie masz na imie Moinka J. czasem?? Dawniej Monika B??
Yoilanta dziekuje ;* z czarnego tez niezle kotek moze wyjsc
edit:
Kroma dzieki ;*
Larvunia zdrówka dla Twoich maluchów ...
A tak ogólnie ale żeście naskrobały, wszystko przeczytałam ale zanim doszłam do końca to zapomniałam co której miałam odpisać ...

Tym, które idą a raczej są już na Komunii to miłej imprezki Ja idę za tydzień a nie mam na to najmniejszej ochoty ...
Owca spokojnej podróży,
Aniołek super czapeczka i śliczny synuś

;-):-)
U nas dziś leniwie, łóżko do 12 miałam rozwalone, męża siostra dziś obiad robiła więc miałam luz

teraz odpoczywam, Jaśko śpi a Wojtek ciotki pilnuje na każdym kroku. Ciężko będzie jak ona już pojedzie do domu i męża też nie będzie, bo Wojtek się do Niej przyzwyczaił ... :-

-( Męża nie ma, może w środę-czwartek lub max na weekend przyjedzie ale to tylko na tydzień a że mamy remont na nowym mieszkaniu to nawet się nie obejrzymy a będzie musiał tam wrócić .... Co do remontu to po prostu same nerwy, gościu ze Śwebodzina miał nam robić centralne ale przeleciał sobie w h**ja i nie robi i teraz musimy czekać co najmniej tydz na innego gościa, z oknami też wyszły cyrki i też ze 2 tyg musimy czekać jeszcze aż będą ... Kiedy te nerwy się skończą to Ja nie wiem ....