reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia rzeczywiscie nieciekawie ze mloda az taka temp.miala, to prawie 40stop.:-(
moze cos dopiero zaczy sie dziac ale mi sie nie wydaje zeby na zęby no niby lepiej zeby jednak na to ale...

reklama
Larvunia jezu jakis poje b ten lekarz. kuźwa jedziesz z dzieckiem kilomenrty a tam siedzi jakiś pacan na dyżurze. to tak jak ja pojechalam z moją jak wymiotowała, to dał na wymioty i kazał karmić nrmalnie. no po jeb zwykły. przecież przedewszystkim sucharki i woda, a on kazał kaszke na mleku. no nie mam siły na tych lekarzy.
oby moja misia już nie cierpiała.

a my w ogrodzie pol dnia, heśka się chlapała przy spryskiwaczu to ją przebierałam 5 razy. ale już mi zasnela. i bedzie spala do rana pewnie. ale ja jutro i tak o 7 musze wstac, bo na ta komunie jedziemy.

aha no i sprzedałam dzis hesi jeżdzik, którego nie zaakceptowała, a ja dałam za niego 239zł w pati i maksie. sprzedałam za 142,90 ale i tak się cieszę, bo jeden klunkier mniej stoi, a ona nawet go nie zauważała.

sprzedałam jak nowy, no ale oby komuś posłużył. za to zbuduję Heśkowi piaskownicę. wiaderka już ma, a dziś grabiła trawę ;)

Future no pacany na tych dyzurkach siedza :dry:
Dobre i pare groszy odzyskac... JA wczraj oddalam MArcie (rodzi w polowie sierpnia) fotelik samochodowy ten zwykly a ona mi przyniosla pare sukieneczek dla Misiuli ;-) Liczyla na dziewczynke i podostawala tez dziewczecych ciuszkow... a Ty kiedy bedziesz wiedziec co nosisz?
ciasteczko ja juz sama nie wiem czy lepiej zeby zęby czy cos sie rozwija...

...śpi... kaszel ja co jakis czas wybudza i tak chodze co pare min, biore ja na rece, ona pokaszle, potuli sie i zasypia... Mlody za to dochodzi do siebie... wariuje mi na calego i utrzymac go nie moge w miejscu. Dwa dni lezal w łóżku i teraz nie ma gdzie adrenaliny rozladowac.... Pytal sie juz mnie dzis czy na dwor moze isc do dzieci :sorry2: No szkoda mi go, ale jeszcze troche w domu posiedzi... eehhh zycie.

Larvunia ja bede wiedziec 5 czerwca.

a ja mysle, ze mały zachorował to i misia złapała od niego. nie wiem, ale to dla mnie prawdopodobne.
on gorączka i kaszel i ona za kilka dni. na zęby chyba nie ma aż takich hecy ;)

Hallo:-)
Byliśmy na festynie koło Lidla, hmmm nic specjalnego, Zuzia poskakała na dmuchanym materacu dla dzieci, fakt trzeba było mieć paragon za obojętnie jaką kwotę z Lidl...czemu mnie to nie dziwi, przecież za darmo dzieciaki by nie skakały:/ Zahaczyliśmy o plac zabaw, teraz już śpią mi dzieciaczki. Ja zrobiłam sobie zupkę Vifona ło matko jaka ostra, pali!!! chyba nie zjem:shocked2: A pisało OSTRA:sorry2:...skończe pewnie na jakiś kanapkach na kolację:)

Megi noo nie ma nic za darmo niestety.. ale fajnie, że nie trzeba było płacić dodatkowo. Ja uwielbiam ostre jedzonko :p im bardziej pikantne tym lepiej :-p:-p:-p
larvunia dobrze, że chociaż masz czyste sumienie, że pojechałaś, zbadał ją lekarz i wiesz o co chodzi.. najważniejsze że to nie zapalenie płuc.. Oby szybko przeszło, żeby malutka się nie męczyła:-(
Future gratki dla Hesi za nowe słówko :-)
Ciasteczko mam ten sam problem z opalonymi rękami do momentu, gdy zaczyna się rękawek :tak:Przynajmniej widać różnicę :)

Dziś wieczór w miarę, obeszło się bez środków przeciwbólowych. Gucio zasnął po 20 parę minut i na razie śpi.. zobaczymy co przyniesie noc. Chyba ustawię sobie suwaczek, żeby odliczał mi dni do urlopu P.. Dłuży się niemiłosiernie :/

aniołku ja też bardzo lubię ostre jedzenie i smażone...wiem nie zdrowo tak ale ja jadam z umiarem raczej, przynajmniej staram się:tak: ale ta zupka na prawdę niezjadliwa :no: ostro-kwaśna bleee
Mój Pawcio też po 20 zasnął ale już 2 razy się wybudził on tak ma zanim go twardy sen dopadnie...skubaniec otworzy ślepka wyczuje że mnie nie ma a zwłaszcza mojej ręki koło siebie to już mruczy:-D moja przylepa:-)
Idę się zaraz umyć przebrać, może coś wszamam (zjem) i jeszcze kaszki młodemu dam a potem spać oj jak ja kocham ciepłe łóżeczko, szkoda że dziś puste:-p

megi moja zasnela przed 20 i ani drgnie. nalatała sę dzisiaj.

ja tez idę się położyć i poczytam w koncu cos, bo dawno się nie kładąłm tak wczesnie i nie mialam czasu dla siebie ;*

reklama
Do góry