reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
larvunia zdrowia dla dzieciakow, watpie zeby u mlodej na zeby jak temp.39 ale moze kto wie...wspolczuje
inamorate a ty czasem juz wczesniej tutaj nie pisalas cos? dokladnie my nie gryziemy
kroma to sie troche z domu wyrwiesz:-D nalezy ci sie:tak: aniolek jak na zdjecia nie spojrzalama, fajnie mlody wyglada w tej czapecce:tak::-)
a ja dzisiaj spalam jak zabita, tak wczoraj zmarzlam z mloda na placu zabaw, ze nawet cieply prysznic nie postawil mnie na nogi ale spalalam jak susel:-D:-D dzisiaj festyn jest w 16 pojdziemy z mloda na chwile, jakies ciasto kupie, mlodej wate cukrowa

reklama
ciasteczko tak kilka miesięcy temu zapytałam o szpital w Gorzowie i później zamilkłam i tylko czytałam jakoś hmmm od pażdziernika :-D:-D:-D
larvunia nie nie na imię mam Agnieszka :-D

marzenka21 a jestem z okolic Gorzowa :tak: w sumie do tego miasta jadę jakieś 20 minut :-D

Nie pisałam, bo Wy tu się wszystkie znacie już tyle czasu a ja taka nowa sierota to sobie myślę co się będę wpierdzielać :-D Postaram się udzielać :tak:

inamorate a to dlatego cos mi sie wydal twoj nick znajomy:-D ale ze az od pazdziernika:oo::-D trzeba bylo cos pisac:tak: widze ze masz malego niemowlaka:-)

inamorate ja tez jakos 20 min jade do g-wa :-p NA Poznań mieszkasz czy na Kostrzyn czy w ktora strone?
mam kolezanke co ma Hanule w podobnym wieku z g-wa dlatego pytam...

ciacho milego festynu :tak:

larvunia dzieki:-), spadla mlodej temp.? jedziesz z nia do szpitala?
inamorate nie ty jedna nas podczytujesz, pewnie pol miasta i pol wojewodztwa to czyta taka jest prawda,
a corcia sliczna

ciacho rano obudzila sie ok 5 bez goraczki, ale strasznie charczalo jej przy oddychaniu, zrobilam inhalacje oklepalam, charczen nie ma, czekam puki co... jest wesola, od rana "biega" i rozrabia....
inamorate sliczna Haneczka :tak:

reklama
kroma ide do pracy na 13 ale jutro wolne:tak:
poki co ogarnelam domek jeszcze schody na klatce i wsio ryba bedzie
hehe no my nie gryziemy;-)
kroma a co robi ta sauna parowa?ja we wtore na paznokcie u stop sie doczekac nie moge
larvunia oby bylo juz lepiej...

Do góry